Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
baran Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 5. 2006, 18:46:20
Prosim o radu akým spôsobom ošetriť dva formulare na jednej stránke ak sa spracúvajú na tej istej stránke (skript a formulár je na tej istej stránke). Jeden formular je prihlasovaci v ľavom stĺpci, druhý v pravom registračný. Ďakujem.
|
||
WertriK Profil * |
#2 · Zasláno: 3. 5. 2006, 19:37:38
<form action="?" method="POST">
...prihlaseni ... input pro jmeno input pro heslo <input type="submit" name="login" value="prihlasit"> </form> <form action="?" method="POST"> ...registrace ... input pro jmeno input pro heslo input pro heslo [kontrola] <input type="submit" name="registrace" value="registrovat"> </form> <?php if ($_POST["login"] == "prihlasit") { // script pro prihlaseni } else if ($_POST["registrace"] == "registrovat") { // script pro registaci } ?> |
||
koudi Profil |
#3 · Zasláno: 3. 5. 2006, 20:51:38
Jestli se nepletu, tak tohle ale ne všechny prohlížeče odesílaj. Spíš bych to řešil přes nějakej hidden input.
|
||
baran Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 5. 2006, 08:36:46
to: koudi
A vieš mi prosím ťa napísať nejaký príklad? Ešte mám ďalsí problém, že do inputov kde ide meno a heslo sa mi z registračného formulára zapíšu údaje do prihlasovacieho formulára. Ako to spravím bez zmeny name v inputoch? Asi by to bolo najjednoduchšie oddeliť a bol by pokoj :-). |
||
creck Profil |
#5 · Zasláno: 4. 5. 2006, 08:46:08
1
<form ...
<input type="hidden" name="regist" value="1">
.
.
.
.
<form ...
<input type="hidden" name="login" value="1">
.
.
.
.
if(isset($_POST['regist']) && $_POST['regist']=='1') {
.
.
.
}
elseif(isset($_POST['login']) && $_POST['login']=='1') {
.
.
.
}
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0