Autor Zpráva
marat
Profil
Hello všem :P , mam tu menší problém.. do svého uploadovacího skriptu , který má účel uploadovat obrázky jsem zasadil skript pro vytvoření náhledu.. jako chybu to píše

Soubor byl uploadován na server !
Jeho jméno : hlavni_stranka.jpg
Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to access hlavni_stranka.jpg in /home/www/zsloukov.cz/subdomeny/www/upload.php on line 35

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Invalid filename 'hlavni_stranka.jpg' in /home/www/zsloukov.cz/subdomeny/www/upload.php on line 35
Soubor se nezdařilo uploadovat

První, že byl soubor uploadován na server je o tom hlavním obrázku, ta chyba pod tím je chyba toho náhledu... nevíte v čem je chyba ? přidávám celý kód souboru upload.php


<?
$uploaddir = 'upload/';
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['file']['name']);

if (move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $uploadfile)) {
echo "Soubor byl uploadován na server !";
echo "<br>Jeho jméno : ";
echo "$file_name";
} else {
echo "Soubor se nezdařilo uploadovat";
}

function thumbnail($image_path,$image_name,$thumb_width)
{
$src_img = imagecreatefromjpeg("$image_path/$image_name");
$origw=imagesx($src_img);
$origh=imagesy($src_img);
$new_w = $thumb_width;
$diff=$origw/$new_w;
$new_h=$new_w;
$dst_img = imagecreate($new_w,$new_h);
imagecopyresized($dst_img,$src_img,0,0,0,0,$new_w,$new_h,imagesx($src_ img),imagesy($src_img));

imagejpeg($dst_img, "$file_name");
return true;
}
thumbnail("upload","$file_name",100);

$uploaddir = 'upload/thumbs/';
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['dst_img']['name']);

if (move_uploaded_file($_FILES['dst_img']['tmp_name'], $uploadfile)) {
echo "Soubor byl uploadován na server !";
echo "<br>Jeho jméno : ";
echo "$dst_img_name";
} else {
echo "Soubor se nezdařilo uploadovat";
}

?>

marat
Profil
Obětuje se někdo a poradí mi s tim někdo ? pls.. :P
djlj
Profil
Nějak extra jsem to nezkoumal, ale místo thumbnail("upload","$file_name",100); dej thumbnail("upload",$_FILES['file']['name'],100);
marat
Profil
hmm pořád píše

Soubor byl uploadován na server !
Jeho jméno : hlavni_stranka.jpg
Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to access in /home/www/zsloukov.cz/subdomeny/www/upload.php on line 35

Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Invalid filename '' in /home/www/zsloukov.cz/subdomeny/www/upload.php on line 35
Soubor se nezdařilo uploadovat

imagejpeg($dst_img, "$file_name"); 

- Toto je ten 35. řádek, někde tam musí být chyba
marat
Profil
Pls, potřebuju poradit a pokud s timhle nejde nic dělat tak aspoň mi poraďte s tim, jak mam udělat náhledy teda... když to nejde touhle funkcí :((
djlj
Profil
dej tam... imagejpeg($_FILES['file']['tmp_name'], $filename);

ale mohls popsat, co ukládáš do těch proměnných, nechce se mi v tom zdrojáku hledat...
marat
Profil
Jaké proměnné máš na mysli ?
marat
Profil
Pls poraďte někdo... fakt potřebuju :((
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0