Autor Zpráva
marat
Profil
Dobrý den všem / Čaues...
Měl bych jednu prosbu... našel by se tady někdo, kdo by měl trpělivost mi poradit s náhledama obrázků ?
Chci si udělat vlastní fotogalerii a upload jsem dokázal, ale na náhledy.. jsem malej a stažená funkce mi píše chyby a už fakt nevim co s nima, zkoušel jsem snad všechno.. :(
WertriK
Profil *
$kategorie = "automoto"; // kategorie[slozka] do ktere se ten obrazek ma ulozit
$file = $_FILES["soubor"]["name"];
$file = Str_Replace(" ", "_", $file);

if (move_uploaded_file($_FILES['soubor']['tmp_name'], "galerie/big/".$kategorie."/".$file)) {
echo "Soubor byl nahrán na server!<br>";
chmod("galerie/big/$kategorie/$file", 0777);

list($jmeno,$typ) = explode(".",$file);
$typ = strtolower($typ);

if ($typ == "gif") { $vstup_funkce = ImageCreateFromGIF; $vystup_funkce = ImageGIF; }
elseif ($typ == "jpg") { $vstup_funkce = ImageCreateFromJPEG; $vystup_funkce = ImageJPEG; }
elseif ($typ == "png") { $vstup_funkce = ImageCreateFromPNG; $vystup_funkce = ImagePNG; }
else {

if(unlink("galerie/big/$kategorie/$file")) {
echo "Soubor byl smazán ze servru.";
}

echo "<center>";
echo "Podporované soubory : <font color=\"red\">*.gif , *.jpg , *.png</font><br>";
echo "<A HREF=javascript:history.back()>Zpět</A>";
die("</center>");
exit();
}

$img_zdroj = $vstup_funkce("galerie/big/$kategorie/$file");
$img_cil = imagecreatetruecolor(150,150);
list($img_x, $img_y, $type, $attr) = getimagesize("galerie/big/$kategorie/$file");
ImageCopyResized($img_cil,$img_zdroj,0,0,0,0,150,150,$img_x,$img_y);
$vystup_funkce($img_cil,"galerie/mini/$kategorie/$file");
ImageDestroy($img_zdroj);
ImageDestroy($img_cil);
chmod("galerie/big/$kategorie/$file", 0777);

} else {
die("<br>Pri nahravaní souboru ".$_FILES['soubor']['name']." na server se vyskytla chyba<br>");
}
marat
Profil
aha , mno zkusim... :)) díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.