Autor Zpráva
h0n24
Profil *
Mám menší problém. Chtěl by jsem mít speciální kód, který by podle toho, co následuje za index.php?site vnořil do stránky pomocí include určitý soubor. Pokud bych chtěl stránku index.php?site=abc , tak by se pomocí include umístil soubor abc.php apod.

Zkoušel jsem ten kód někde sehnat, ale v tomto kódu se někde nachází chyba.
<?

if(!isset($site)) $site="novinky";
$invalide = array('/','/\/',':','.');
$site = str_replace($invalide,' ',$site);
if(!file_exists($site.".php")) $site = "novinky";
include($site.".php");
?>

(pořád to přesměrovává jen na index.php?site=novinky - můžete se kouknout na php.tupci.cz)
Pls odpovězte. Moje icq - 342-466-042.

Díky, S pozdravem H0n24
jogurt
Profil
Neni nahodou problem, v tom, ze jsi nepouzil $_GET ?
MareX
Profil *
Já bych to napsal jednoduše:

<?php

if (file_exists($_POST["site"].".php")) {
include($_POST["site"].".php");
} else {
include("novinky.php");
}
?>

Takhle to používám já a nemám s tím jediný problém.
MareX
Profil *
Pardon, místo $_POST mělo být $_GET !
h0n24
Profil *
jj, už to funguje, díky moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.