Autor Zpráva
ShorTy
Profil *
HELP ME!
Už sem vytvořil registraci a přihlášení. A chtěl bych udělat aby ,když se někdo přihlásí,tak aby se mu někde objevili další odkazy ,které může používat. De to i bez databaze??? Všechny kroky sem zvládnul,ale stímto si nevím rady. HELP ME děkuji za pomoc
Icepoint
Profil
ShorTy: jak mas udelany prihlaseni ??? prez cookies ?
jestli jo tak do mista kde maj bejt ty odkazy

if($_COOKIE_VARS["nejaka_promenna_ze_je_zalogovan"])
{
// tady pomoci echo vygeneruj odkazy
}

takhle to je asi nejjednodussi :)
ShorTy
Profil *
ahoj. mno,ted ti nerozumim. v přihlašovacím scriptu je proměná $_SESSION["id"]. Ale cookies,jsem nepoužil. Registraci sem formuloval z www.linuxsoft.cz/php . Pomožte mi prosím. moje icq je 196-747-440
Celebi
Profil
if ($_SESSION["id"]!=""):
// Zobrazí se jen přihlášeným uživatelům
endif;
ShorTy
Profil *
ANOOOOOOOOOOOOOO
Moc ti děkuji. Vše funguje. Fakt všechen respekt tobě.
Je lepší to dělat v cookies nebo ten druhý postup. Co mysliš?
Fakt dík moc. Ahoj
simka00
Profil
ShorTy
lepší i bezpečnější je to přes ten druhý postup (sessions)
Martin
Profil
$_SESSION bude lepší
ShorTy
Profil *
OK. Naskytl se jeden detail.
Vše se zobrazí,ale když ten uživatel klikne na načtení jiného odkazu,tak se mu to jakoby automaticky odhlásí a musí se přihlásit znovu. Dá se tomu nák zabranít.
Myslím tím že když se přihlásí tak ty možnosti tam budou furt až dokud se neodhlásí?? Dík moc
no $_SESSION je ale jednodušší
Hugo
Profil
Pokud pouzivas sessions, tak je musis vzdy na zacatku nastartovat pomoci funkce session_start(). Pak zustane uzivatel prihlaseny az do doby, kdy ty sessions zabijes.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.