Autor Zpráva
Casero
Profil
Parse error: parse error in /3w/kvalitne.cz/n/nashokej/ms2006.php on line 112
nechápu..tento error se mi ukazuje a vubec nefím....měl sem stránky vše fungovalo, a pak něco udělám a ukaže se mi toto, tak sem dal tu starou funkčí verzi, a i ta uš nefunguje, jak to???....na řádku 112 mi končí cyklus while
$poz=1;

$vysledek=mysql_query("select (dal-dostal) as rozdil, tym, dostal, dal, skupina, body from tabulky where skupina='".$skupina."' order by body desc, rozdil desc, dal desc",$GLOBALS["link"]);
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)):

?>
<tr>
<td width="22%" height="19"><b><? if ($poz==4):?><font size="2"><? if ($zaznam["tym"]=="Česko"):?></b><? endif; echo $zaznam["tym"]?><? if ($poz==4) echo "</font><b>";?></font></b></td>
<td width="13%" align="center" height="19" bgcolor="<?if ($poz==1) echo "#FFFFFF"; else {echo "#5D6DA7";
$ysledek=mysql_query("select skore, doma from ms2006 where skupina='".$skupina."' and stav=2 and (host='". $team['1']."' or doma='". $team['1']."') and (host='". $zaznam["tym"]."' or doma='". $zaznam["tym"]."') order by id",$GLOBALS["link"]);
$zanam=MySQL_Fetch_Array($ysledek);}?>"><? if ($zanam["doma"]==$zaznam["tym"]) echo $zanam["skore"]; else {$pos = strpos($zanam["skore"], ':');$prv=substr($zanam["skore"], 0,$pos);$pos++ ;$dru=substr($zanam["skore"], $pos);echo $dru.":".$prv;}?></td>
<td width="13%" align="center" height="19" bgcolor="<?if ($poz==2) echo "#FFFFFF"; else {echo "#5D6DA7";
$ysledek=mysql_query("select skore, doma from ms2006 where skupina='".$skupina."' and stav=2 and (host='". $team['2']."' or doma='". $team['2']."') and (host='". $zaznam["tym"]."' or doma='". $zaznam["tym"]."') order by id",$GLOBALS["link"]);
$zanam=MySQL_Fetch_Array($ysledek);}?>"><? if ($zanam["doma"]==$zaznam["tym"]) echo $zanam["skore"]; else {$pos = strpos($zanam["skore"], ':');$prv=substr($zanam["skore"], 0,$pos);$pos++ ; $dru=substr($zanam["skore"], $pos);echo $dru.":".$prv;}?>
</td>
<td width="14%" align="center" height="19" bgcolor="<?if ($poz==3) echo "#FFFFFF"; else {echo "#5D6DA7";
$ysledek=mysql_query("select skore, doma from ms2006 where skupina='".$skupina."' and stav=2 and (host='". $team['3']."' or doma='". $team['3']."') and (host='". $zaznam["tym"]."' or doma='". $zaznam["tym"]."') order by id",$GLOBALS["link"]);
$zanam=MySQL_Fetch_Array($ysledek);}?>"><? if ($zanam["doma"]==$zaznam["tym"]) echo $zanam["skore"]; else {$pos = strpos($zanam["skore"], ':');$prv=substr($zanam["skore"], 0,$pos);$pos++ ; $dru=substr($zanam["skore"], $pos);echo $dru.":".$prv;}?>
</td>
<td width="14%" align="center" height="19" bgcolor="<?if ($poz==4) echo "#FFFFFF"; else {echo "#5D6DA7";
$ysledek=mysql_query("select skore, doma from ms2006 where skupina='".$skupina."' and stav=2 and (host='". $team['4']."' or doma='". $team['4']."') and (host='". $zaznam["tym"]."' or doma='". $zaznam["tym"]."') order by id",$GLOBALS["link"]);
$zanam=MySQL_Fetch_Array($ysledek);}?>"><? if ($zanam["doma"]==$zaznam["tym"]) echo $zanam["skore"]; else {$pos = strpos($zanam["skore"], ':');$prv=substr($zanam["skore"], 0,$pos);$pos++ ; $dru=substr($zanam["skore"], $pos);echo $dru.":".$prv;}?>
</td>
<td width="10%" align="center" height="19" bgcolor="#5D6DA7"><?echo $zaznam["body"]?></td>
<td width="9%" align="center" height="19"><b><font color="#000000"><?echo $poz?>.</font></b></td>
</tr>

<?

$poz=$poz+1;

112 endwhile;
musíte odpustit ten ,,prasáckej kod,, jednoduchý řešení psaly blbosti...tak sem nechal toto...
Zerog
Profil
v tom se ti nikdo babrat nebude ...
Icepoint
Profil
kdyby to bylo trochu sformatovany, tak mozna jo ... importuj to do pspadu a dej automaticke formatovani textu ... pak se na to mozna kouknu ...
*Čvachta*
Profil *
Fakt vás lidi nechápu, pastnete sem celej kód a čekáte, že ho za vás někdo vyladí. Stejně si myslím, že ti tam akorát chybí třeba jen středník. Hledej.
Anonymní
Profil *
jj...dík...uš sem na to přišel...jen ukončená, teda spíš podmínka if sem pako, omlouvám see
Casero
Profil
sry sem nebyl loglej
Retal
Profil
Nauč(-te) se, tázající, používat pastebin.com.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.