Autor Zpráva
CATerPILAR
Profil
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit jak do stránek umístit video soubor. Musí být v náhledu a musí mít sadu základních ovládacích tlačítek.
Ideální je
<Embed SRC="download/video/video.avi"
volume="50"
bgcolor="red"
width="300"
height="240"
Autostart="false"
Align="center"
Hinden="false"
Loop="false">
</embed>

ale tohle funguje jen v IE.

Existuje něco podobného co by fungovalo i v Opeře či Mozille?

Děkuji za rady.
Martin
WertriK
Profil *
Tohle se PHP netyka, zkus to v html sekci nebo jaknecoudelat, ale ze vseho nejdriv to zkus pohledat urcite se to tu resilo...
Meldo
Profil
Yuhu o tom nieco pisal na www.jakpsatweb.cz tak skus tam pohladat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.