Autor Zpráva
Martin
Profil
Ahoj,
snažim se uploadovat soubor, ale podmínka dole se vyhodnotí jako true, takže tam mám někde chybu, netušíte, kde by chyba mohl přibližně být?

if ($_FILES["file"]["error"] == UPLOAD_ERR_NO_TMP_DIR) {

$chyba = "Chybi docasna slozka.\n";
}


Dík moc
WertriK
Profil *
Na co tam mas tu podminku ?
To vidim poprve a to jsem dnes udelal maturu :)
To tam byt nemusi, pokud na tom nelpis.
Martin
Profil
v kódu pak je
if($chyba != "") {
echo $chyba;
exit;
}


ale když vymažu exit, tak se soubor stejně neuploaduje. Musim to rychle opravit, včera to ještě šlo.
Martin
Profil
WertriK
Gratuluji
WertriK
Profil *
Tak si zkus vypsat $_FILES["file"]["error"], ja to vidim poprve nevim co to vypise ale ledacos by to mohl napovedet ....
WertriK
Profil *
Martin
dik :)
Martin
Profil
print_r($_FILES);

Array ( [file] => Array ( [name] => carrera gt.jpg [type] => [tmp_name] => [error] => 6 [size] => 0 ) )

echo $_FILES["file"]["error"]:
6
Leo
Profil
Value: 6; Missing a temporary folder. Introduced in PHP 4.3.10 and PHP 5.0.3.

Mate spatne definovany tmp adresar pro upload, kouknete do php.ini.

Leo
Martin
Profil
Leo
musím tedy napsat na technikou podporu, je to tak?
Martin
Profil
Nebo se to dá nastavit ještě nějakým jiným způsobem?
Leo
Profil
Pochybuju. Leo
Martin
Profil
Chyba byla na straně server, děkuji všem za pomoc.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.