Autor Zpráva
sunny
Profil
zdravím,

prosimvás, mám stránky dělané tímto způsobem:

index.php:
<?php

$title="titulka stránky";
$content="Obsah stranky, text, obr, tabulky, atd";
require ('template.php') ?>


template.php:
<?php 

echo ("<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-8\"?>\n");
echo ("<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN\" \"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd\">\n");
?>
<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' lang='cs' xml:lang='cs'>
<head>
<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=utf-8' />
<title><?=$title; ?> | doplňující text</title>
<link rel='stylesheet' type='text/css' href='./style.css' media='screen' />
</head>
<body>
<ul class='menu'><?php require('menu.php'); ?></ul>
<div id='content'><?=$content; ?></div>
</body>
</html>


takhle mi to funguje a sem s tím celkem spokojenej. mám ale pár otázek.

1. jakým způsobem doplnit drobečkovou navigaci?
2. Lze na takto dělaných stránkách udělat vyhledávání, které by hledalo třeba jen v $content
3. jakým způsobem udělám, abych mohl vepsat nějaký php kód do $content="Obsah stranky, text, obr, tabulky, atd";

snad je to takhle pochopitelné. moc díky.
Juan
Profil
Ja to resim takto:
http://3s6.wz.cz/soubory/template.phps
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0