| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Adča Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 5. 2006, 08:00:13
zdravím.
V současné době začínám s PgSQL databázemi, protože to po mě součastný zaměstnavatel požaduje. Na serveru je všechno v pohodě, do jazyka jsem se zaučil docela rychle, ale z nějakého důvodu se nemůžu připojit na můj localhost PgSQL z PHP používám : $spojeni=Pg_Connect("host=localhost port=5432 dbname=test user=postgres password=(heslo není nastavené)");
přitom s těmito údaji se mi pqAdmin 3 (linux pgSQL admin) připojí v pohodě. Nevíte kde dělám chybu ? zkoušel sjem už snad všechno i nezadávat v dotazu heslo a skript se ne a ne připojit diky za každou odpověď |
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 30. 5. 2006, 14:06:35
zkus to dat do uvozovek
|
||
| Hugo Profil |
#3 · Zasláno: 30. 5. 2006, 14:34:29
Adča
Zkus si nastavit nejake neprazde heslo. Mozna jsou problemy v tomto, ja jsem nikdy takove problemy s pg nemel, ale taky jsem nikdy nemel ucet bez hesla :-). |
||
| Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 5. 2006, 14:39:00
Prazdne heslo jsem zkousel taky =( nic z toho. Jinak, do uvozovek zkusim, ale moc bych tomu nedaval.
Este muze byt chyba v instalaci, PHP, protoze mi to ani nevypisuje pg_last_error(), to bude asi ono |
||
| Hugo Profil |
#5 · Zasláno: 30. 5. 2006, 14:44:52
Anonymní
Ja jsem myslel spis neprazdne heslo. Pokud bys mel spatne nainstalovanou pg extenzi, tak by to imho rvalo, ze volas neznamou funkci. |
||
| Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 5. 2006, 14:58:07
no prave, s tim prazdnym heslem jsem se samozrejme jenom prepsal =)
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0