Autor Zpráva
Vincenzo_rodeocross
Profil
<?if($cenik_heslo == '3052006) {
?>
<a href=fuck.htm>necum</a>
...
<? }
else {
?>
<a href=fuck.htm>tos posral</a>
...
?> }

lidi co je špatně??? píše mi to Parse error: parse error in /3w/wz.cz/g/gadmeer/cenik3.php on line 10
zis
Profil *
v tý první podmínce máš apostrof
Vincenzo_rodeocross
Profil
to zis: i tak to nejde :-(
zis
Profil *
Parse error: je že tam máš někde nějakou čárku vykřičník nebo takovou blbost
většinou hledej řádek nad tim
ten řádek 10 je co to

<?if($cenik_heslo == 3052006) { 
??
jestli jo podivej se nad to jestli tam nemáš někde zapomenutou čárku či středník
koudi
Profil
Vincenzo_rodeocross
V tom prvnim ti chybí apostrof na konci toho hesla. Co si s tim udělal potom nevim, takže těžko říct.
Vincenzo_rodeocross
Profil
řádek 10 je

?> }
zis
Profil *
ten konec máš divně nemá bejt


<?}?>

to else máš uzavřený a pak to uzavíráš znova aniž bys to otevřel a ta závorka } má bej mezi tim jak to mám já
Vincenzo_rodeocross
Profil
díky teĎ už to jde. a nevíš jak udělat aby po zadání hesla přešlo na jinou stránku???
zis
Profil *
<?if($cenik_heslo == 3052006) { header('location:index.htm')}?>
Vincenzo_rodeocross
Profil
fakt moc díky :-)
krteczek
Profil
http://www.jaknato.com/index.php?clanek=jak-zaheslovat-stranku-pomoci- php
Vincenzo_rodeocross
Profil
hele ale to nefakčí :-( <?if($cenik_heslo == 3052006) { header('location:index.htm')}?> to zase píše parson
zis
Profil *
no samozřejmě za to musíš dát středník za to header
tomcon
Profil *
Proč mi tady vyskakuje Parse error, když chci rozchodit phprs?
Parse error: parse error in /3w/wz.cz/a/airsoftbrno/phprs/admin.php on line 184

Toto jsou radky 182-187
.loginprouzek { font-size: 11px; text-align: right; border-style: solid; border-color: #0000FF; background: #A0D0FF; border-top-width: 0px; border-left-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 2px; }
.blok-std { border: 2px solid #8C8C8C; background-color: #E6E6E6; width: 200px; height: 190px; }
.blok-sys { border: 2px solid #8C8C8C; background-color: #EBD7FF; width: 200px; height: 190px; }
-->
</style>
</head>

Co je špatně, můžete mi prosím poradit? Díky moc za pomoc!

Jirka
djlj
Profil
tomcon
Hah, spíš jsi sem měl pastnout ten php kód :).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.