Autor Zpráva
Meldo
Profil
Robim fotogaleriu. Upload fotiek a nasledne ich vypis. Ako mam nastavit prava k suborom? Ake cislo subor, ake priecinok? Nejak mi to nejde. Pouzivam fci chmod();.
Anonymní
Profil *
777
Meldo
Profil
No toto som skusal. A aj kopec dalsich varian ale stale mi to nefunguje. Neviete kde moze byt problem? Ak nahram obrazok klasicky cez ftp tak ho vpohode mozem prezerat. Ak ho ale uploadujem, nejde to. Tuto sa mozete presvedcit.

uploadovana fotka http://www.ert.sk/upload/full/01.jpg
cez ftp http://www.ert.sk/foto/02.jpg
tiso
Profil
1. pozri si či máš naozaj nastavený ten chmod ako chceš
2. daj si vypísať všetky chyby, možno Ti niečo hlási...
Meldo
Profil
tiso
1. pozri si či máš naozaj nastavený ten chmod ako chceš
Urcite ano. Aspon mi to ukazuje total commander. Ale skusim to este cez php. Keby nahodou...
tiso
Profil
...tak potom to vidím na chybu v tom upload skripte... Skopíruješ ten obrázok z tempu tam kam máš? Používaš správne funkcie?
Meldo
Profil
Jasne. Ono mi to vsetko na localhoste krasne funguje. Ked uploadujem fotku, je v adresari v ktorom ma byt, do DB sa zapise spravna cesta k fotografii. Len sa neda zobrazit.
Meldo
Profil
Konecne. Po 5 hodinach som prisiel na riesenie mojho problemu. Na to debi**om serveri bola zakazana zlozka "upload".
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0