Autor Zpráva
Lama
Profil *
Zdravím, mám nějaké problémy ohledně relativní a absolutní cesty.
Problém souvisí s doménou.
Když napíšu:
www.domena.cz/slozka/podslozka/soubor.php
a v soubor.php mám cestu ke stylu:
../../styl.css
tak je vše OK, ale když napíšu:
slozka.domena.cz/podslozka/styl.css
tak se mě styl nenačte - nevím proč, když se načte ten samej soubor na té samé adrese.

Dotaz dva:
Není nějak možný udělat aby když někdo napíše adresu: domena.cz aby ho to hodilo na www.domena.cz? Vím, že to je to samý, ale chtěl bych to.

Dotaz tři:
Jaktože mě nefunguje, když dám do každýho souboru odkaz na styl toto: /styl.css
to by mělo najít soubor styl.css v rootu ne?

Díky za cokoli.
Leo
Profil
tak je vše OK, ale když napíšu:
slozka.domena.cz/podslozka/styl.css

A mate pred tim http:// ?

Není nějak možný udělat aby když někdo napíše adresu: domena.cz aby ho to hodilo na www.domena.cz?

Urcite je, potrebujete jednak vedet co napsal za adresu (vypiste si print_r($_SERVER) a neco tam najdete), a pak presmerovani pres header, Leo
Lama
Profil *
Napsal jsem to špatně - nepatří tam styl.css, ale soubor.php.
Jde mě o to, že adresy:
domena.cz/slozka/podslozka/soubor.php
a
slozka.domena.cu/podslozka/soubor.php
jsou adresy na jeden a ten samej soubor, ale když v něm napíšu relativní adresu ke stylu, tak mě to v prvním případě jede a v druhém ne.

A co ta relativni adresa pro CSS do rootu?
/styl.css? To by taky melo jet ne? A nejede. Chtěl bych prostě do všech HTML souborů na serveru dat jeden a ten samej odkaz na styl.

http:// nebo bez něj - nepomáhá.
Leo
Profil
domena.cz/slozka
slozka.domena.cz

Tohle (domeny 3. radu) jsem nikdy nepochopil jak presne funguje, takze vam asi neporadim. Zkuste si pro skrript volany obema zpusoby vypsat phpinfo() a kouknout se do spodni casti vypisu, treba vas neco napadne, Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.