Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Boy Profil |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2006, 19:17:32
Možná že jsem blbý ale nevím, jak udělat to, aby se mi title dynamicky měnil. Co to znamená? Prostě includuju do indexu externí stránky a chci aby se title měnil podle toho, jaká stránka se vkládá. Jako jediné řešení vidím deklarování proměnné $title do každé externí stránky. Problém je s vytisknutím $title, jelikož se vždy deklaruje později, než je potřeba ji vytisknout. Doufám že mi rozumíte... jak tohleto řešíte vy?
|
||
BaTeCzKo Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2006, 19:37:08 · Upravil/a: BaTeCzKo
Já to neřeším, mám statický titulek...
Ale dalo by se to udělat snadno. Když skládáš stránku z částí jako já, tak to uděláš takhle: stranka.php:
|
||
Boy Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2006, 19:50:15 · Upravil/a: Boy
No je to sice pěkné, ale pořád to není ono. Musel bych do každého toho externího souboru vkládat i celou strukturu html.
|
||
Boy Profil |
#4 · Zasláno: 29. 6. 2006, 19:53:27
Zajímalo by mě, jestli to nejde i jinak, lépe.
|
||
Aesir Profil |
#5 · Zasláno: 29. 6. 2006, 20:16:44
Boy:
Můžete si například na zobrazení hlavičky vytvořit funkci a té předávat title jako atribut. |
||
Leo Profil |
#6 · Zasláno: 29. 6. 2006, 20:29:15
"Jako jediné řešení vidím deklarování proměnné $title do každé externí stránky."
Tu musite deklarovat pred includem. Podle ceho se rozhoduje, ktera stranka se includuje? Tak podle tehoz rozdhodnete jaky bude title, v cem je problem? Leo |
||
Boy Profil |
#7 · Zasláno: 29. 6. 2006, 21:20:50
Už to mám. Nicméně děkuji BaTeCzkovi za tip..... $title deklaruju před tím includem...
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0