| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 7. 2006, 21:30:10
Zdravim,
nejak skusam php(zaroven aj html, a vsetko ostatne) a mam problem s formularom-mam tam 3 polozky, ktore vypisuje uzivatel a problem je, ze to odosle iba prve slovo(cize ak tam bude veta, tak odosle iba prve slovo). Nevie mi niekto poradit, preco? Tu su zdrojaky: z tohto suboru: <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="kalendar.css"/> </head> <body> <?php $autor=$_REQUEST["autor"]; $nadpis=$_REQUEST["nadpis"]; $data=$_REQUEST["data"]; $datum=$_REQUEST["datum"]; echo "Su zadané informácie správne? :<br>"; echo "Autor: ".$autor."<br>"; echo "Titulok: ".$nadpis."<br>"; echo "Popis udalosti: ".$data."<br>"; echo "Datum pridania: ".date(j).".".date(n).".".date(Y)."<br>"; echo "Datum, kedy sa zobrazi poznamka: ".date('j',$datum).".".date('n',$datum).".".date('Y',$datum)."<br><br> "; echo "<form method=\"post\" name=\"formularr\" action=\"posli.php\">"; echo "<input type=\"hidden\" name=\"autor\" value=$autor>"; echo "<input type=\"hidden\" name=\"nadpis\" value=$nadpis> "; echo "<input type=\"hidden\" name=\"datum\" value=$datum> "; echo "<input type=\"hidden\" name=\"data\" value=$data > "; echo "<input type=\"button\" onclick=\"history.back()\" value=\"Nie, spat\"> "; echo "<input type=\"submit\" value=\"Ano, poslat \">"; echo "</form>"; ?> </body> </html> ...sa mi odoslu data do dalsieho suboru. Podotknem len, ze pred zaciatkom kodu tohto formulara(formularr) obsahuju vsetky premenne spravne udaje. Po kliknuti na poslat, sa mi data poslu sem: <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="kalendar.css"/> </head> <body> <?php $autor=$_REQUEST["autor"]; $nadpis=$_REQUEST["nadpis"]; $datumpridania=mktime(0,0,0,date(n), date(j), date(Y));; $data=$_REQUEST["data"]; $datum=$_REQUEST["datum"]; echo $autor."<br>"; echo $nadpis."<br>"; echo $data."<br>"; include ("../databaza/existuje.php"); ?> <form name="formular" method="get" action="kalendar.php"> <input type="hidden" name="mesiac" value=<?php echo date('n',$datum)?> > <input type="hidden" name="rok" value=<?php echo date('Y',$datum) ?> > <INPUT TYPE="submit" VALUE="Spat na kalendar" > </form> </body> </html> ...a tu je uz spominany problem-premenne obsahuju iba prve slovo. Neviete mi poradit, co mam opravit? Skusal som posielanie pomocou get a aj post a to nepomohlo. |
||
| Hugo Profil |
#2 · Zasláno: 3. 7. 2006, 21:36:09
IMHO je problém v tom, ze nemas hodnotu value tech skrytych inputu v uvozovkach, proto se odesle pouze prvni slovo.
|
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 7. 2006, 21:42:06
...to bolo teda rychle riesenie, thanks, uz to ide tak, ako chcem.
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0