Autor Zpráva
jimmy
Profil
Prosím, je v PHP funkce pro vytvoření složky?
nechci to dělat přes ftp.
dík
jimmy
Hugo
Profil
http://de.php.net/manual/de/function.mkdir.php
souki
Profil
http://php.net/manual/cs/function.mkdir.php
WertriK
Profil
nechci to dělat přes ftp.

Proč ne ? Přijde mi to spolehlivější. Pokud budeš chtít vytvořit složku a potom do ní něco uploadovat pomocí php, bude lepší když využiješ ftp funkcí.

Když jsem tvořil složky pomocí mrkdir, nemohl jsem dojít na způsob nastavení práv zkoušel jsem umask, chmod - všechno bez úspěchu. Ftp funkce jsem v tomhle lepší. Dle mě.
P.c.m.a.n
Profil *
Diky moc, mkdir funguje a je good proč se s tím psát přes FTP když to jde jednoduše na jednom řádku ;-) teď ještě to otestovat na linux serveru zatím ještě testováno na windows. Tak mi držte palce je to důležitý pro moji novou stránku s jedním z mých nejnovějších skriptů... ;-)
Rellik
Profil
Nastav te slozce po vygenerovani atributy potrebne pro zapis a cteni...

mkdir('slozka', 0700 );//vytvorení složky
chmod('slozka', 0777 ); //nastaveni atributu
Misha
Profil *
Nevíte někdo proč po vytvoření složky a následném nastavení atributu na 0777 stejně není možné do složky vytvořit podsložku?

Warning: mkdir() [function.mkdir]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1281 is not allowed to access

Warning: chmod() [function.chmod]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1281 is not allowed to access
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.