Autor Zpráva
<>
Profil *
.
.
.
$adresar_vybr=adresar;
$dir = OpenDir($adresar_vybr);
$pole_souboru = Array();
while ($polozka = ReadDir($dir)){
if ($polozka!="." && $polozka!=".."){
if(Is_Dir($adresar_vybr."/".$polozka)){
echo'<tr><td class="submenubunka"><a href=a.php?id=b&amp;c='.$polozka.'>'.$polozka.'</a></td></tr>';
};};};
.
.
.

Timto skriptem si vypišu všechny adresáře ve složce adresar, která je na webu. A mam problem ten, když je název adresaře na webu uložen s českými znaky, tak mě to vypiše klasický kosočtverec s otazníkem. Diky za rady.
Hugo
Profil
Nepouzivej ceske znaky v nazvu souboru a adresaru.
<>
Profil *
No a neide to nějak ošefovat, tak aby to šlo??
Hugo
Profil
To zalezi hlavne na tom jake kodovani pouziva tvoje aplikace a jake souborovy system na serveru. Pokud jsou rozdilne, tak to bude asi problem.
<>
Profil *
No ja to mam v UTF-8, a souborovej šitstem to co ma wz.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.