Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Mam problem do ted sem použival na localu EasyPHP ale protože tento balík nebyl dlouho aktualizován a sám bych to nezvládl přešel sem na čerstvější balíček wamp a vyskytl se problem při otevření stránky se mi vypíše kod php na stránku a neffunguje jako by php nebylo zpuštěné ale při zadani phpinfo to vypíše že je apache taky jede tak nevim zda neni v php.ini něco špatně nebo jinde nemáte někdo s tim zkušenost? díky za radu nebo jinej typ. p.s Klidně bych to zkusil i zvlášt Apache, PHP, MYSQL a PHPMyAdmin ale všude jsou starý návody na strý verze a sam to nerozchodim aby to spulupracovalo.
Anonymní
Profil *
ten výpis kodu je prostě obsah scriptu žadna chybová hláška.
habendorf
Profil
Neber ve zlém - máš stránku uloženou s koncovkou php?
Anonymní
Profil *
samo i indexi mam v php ini nastavený na index.php index.html atd
Anonymní
Profil *
je to prostě funkční stránka ted prostě nefunguje když dam easyphp zpět vše zas jde
habendorf
Profil
To ti dělá hned od instalace nebo to před tím nějaký čas chodilo?
Z logu se nic vyčíst nedá?
Anonymní
Profil *
hned od zacatku a dvakrat sem to přeinstaloval
Anonymní
Profil *
Log apache


[Wed Jul 05 19:04:50 2006] [notice] Server built: Apr 29 2006 17:47:10
[Wed Jul 05 19:04:50 2006] [notice] Parent: Created child process 1768
[Wed Jul 05 19:04:50 2006] [notice] Child 1768: Child process is running
[Wed Jul 05 19:04:50 2006] [notice] Child 1768: Acquired the start mutex.
[Wed Jul 05 19:04:50 2006] [notice] Child 1768: Starting 250 worker threads.
[Wed Jul 05 19:18:28 2006] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Wed Jul 05 19:18:28 2006] [notice] Child 1768: Exit event signaled. Child process is ending.
[Wed Jul 05 19:18:29 2006] [notice] Child 1768: Released the start mutex
[Wed Jul 05 19:18:30 2006] [notice] Child 1768: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Wed Jul 05 19:18:30 2006] [notice] Child 1768: All worker threads have exited.
[Wed Jul 05 19:18:30 2006] [notice] Child 1768: Child process is exiting
[Wed Jul 05 19:18:31 2006] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Wed Jul 05 20:06:36 2006] [notice] Apache/2.0.58 (Win32) PHP/5.1.4 configured -- resuming normal operations

Nerozumim tomu
neon
Profil *
Problem je pravdepodobne vtom ze nezpracuje skripty ktere zacinaji <?
Spravna syntaxe by mela byt <?php
Je potreba pridat short_open_tag = On do php.ini
zdenda
Profil *
Zdravim, prave sem si take nainstaloval Wamp a mam s nim podobne zkusenosti jako vyse pan anonymni.Ano, je treba psat <?php místo starých <? ale i tak treba i ten nejobycejnejsi skript na predavani jmena promenne z formulare proste nejede i kdyz je na 100% funkci.
Sam osobne nejsem s wamp moc spokojeny.... ale jestli ma nekdo jiny nazor , rad si ho poslechnu :)
nightfish
Profil
zdenda
je treba psat <?php místo starých <?
ano, to je preferované chování

ten nejobycejnejsi skript na predavani jmena promenne z formulare proste nejede i kdyz je na 100% funkci
pokud skript spoléhá na zapnuté Register globals, tak je to špatně (je to již docela dlouho, kdy má PHP ve výchozí konfigurace Register globals vypnuté, a to hlavně z bezpečnostních důvodů)

Sam osobne nejsem s wamp moc spokojeny
máte na to právo, nicméně jsou-li jediným důvodem jsou 2 zmíněné vlastnosti PHP (které lze samozřejmě změnit na "původní" chování), stálo by možná za to váš názor přehodnotit
habendorf
Profil
Sam osobne nejsem s wamp moc spokojeny

Já jsem s ním velice spokojený už několik let.
Rybnik
Profil *
Mno mě se vyskytl jeden problém s WAMPem... zkrátka z nějakého důvodu mi nechce funkce $REMOTE_ADDR vracet IP adresu, při tom na starší verzi WAMPu to fungovalo a krásně to vracelo localhostovskou adresu 127.0.0.1 ;-)

Poraďte, bo pošlete balíček WAMPu , co používáte , ale aby šel rozběhat na Win2k ;-)

rybnix@gmail.com
Beduin
Profil *
Rybnik: Není to tím, že máš vypnuté register globals? Nepiš $REMOTE_ADDR, ale $_SERVER["REMOTE_ADDR"]
djlj
Profil
Doplním Beduina: aby ti to zase fungovalo, můžeš si v php.ini nastavit register_globals na hodnotu on, každopádně z hlediska bezpečnosti a budoucnosti (php6 register_globals nemá) je lepší používat $_SERVER.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0