Autor Zpráva
none
Profil
Tady sem si vytvořil formulař pro návštěvní knihu ale nevim jak to mam zprovoznit.četl sem příručky zkoušel jsem tam vkládat skripty na zpracování a pořad mi to nejde.tady je ten formuař.nemohli by jste mi někdo poslat skript který mi to uloží do book dat?.ale ne do databáze sql.!


<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>guest book</title>

</head>


<br><br>
<form method="POST" action="?????????--nevim na co to mam odkázat?
<p><b><font size="1">Kniha návštev</font></b></p>
<table border="0">
<tr>
<td><b>Jméno:</b></td>
<td><input type="text" size="20" name="jmeno"></td>
</tr>
<tr>
<td><b>E-mail:</b></td>
<td><input type="text" size="20" name="email" value="none@none.xx"></td>
</tr>
<tr>
<td><b>Http:</b></td>
<td><input type="text" size="20" name="http" value=""></td>
</tr>
<tr>
<td><b>ICQ :</b></td>
<td><input type="text" size="20" name="icq"></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top"><b>Vzkaz:</b></td>
<td><textarea name="vzkaz" rows="4" cols="30"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" name="B1" value="Odeslat"></td>
</tr>
</table>
</form>
<br>
<br>




<p align="right">&nbsp;</p>
Yuhů
Profil
do čeho že se to má uložit?

do book dat?

Co to je?
Martin Kuželka
Profil
Tipuju soubor book.dat.
none
Profil
book.dat mysto toho aby ti to uložilo do databaze sql tak ti to uloží do tvojeho vlastního souboru.<book.dat>
juneau
Profil
tvou jedinou sanci asi je stahnout si jiz nejakou funkcni knihu :) tady nejde o doplneni nejakeho tagu, ale o napsani celeho scriptu.
none
Profil
no pravě de mi o ten script,zoušel jsem ho tam davat i z jinych knih ale nejde to.
none
Profil
nemohli by ste mi ten skript někdo poslat?
none
Profil
la la la proč nikdo nepiše?
Victorius
Profil
action vzdycky odkazuje na nejaky php (apod.) soubor ktery zpracuje to co odesilas. mas tam po ruce neco v php? krom tohp action umi v MSIE za prispeni outlooku odesilat dost blbe a nesikovne maily, ale to vetsinou zatajuju, jelikoz je to hrozne.
bojars
Profil
Vyber si z tohoto:

<form action="<?php echo $PHP_SELF; ?>" method="post">
<table>
<tr>
<td align="left"><h2>Meno:<input type="text" value="<?php echo $jmeno; ?>" name="jmeno"></h2></td>
<td align="right"><h2>E-mail:<input type="text" value="<?php echo $email; ?>" name="email"></h2></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><h2>Vaša správa:</h2>
<textarea name="text" rows=4 cols=60 ></textarea></td>
</tr>
<tr><td><input type="submit" name="zapsat" value="Odoslať"></td></tr>
</table>
</form>


<?php
if (!$fn) $fn = "./kniha.dat";
if ($zapsat):
$prispevek = "<span style=\"text-decoration: underline;\">" . htmlspecialchars ($jmeno) . "</span>";
if ($email)
$prispevek = "<p>" . "<a href=\"mailto:" . htmlspecialchars ($email) . "\">" .
$prispevek . "</a>" ;
$prispevek .= "&nbsp;&nbsp;" . "<span style=\"text-decoration: underline;\">IP adresa</span>:&nbsp;" . "<span style=\"font-weight: bold; color: #008B8B;\">" . $ref = $REMOTE_ADDR . "</span>" . "&nbsp;&nbsp;&nbsp;" . "&nbsp;&nbsp;&nbsp;" . "<span style=\"text-decoration: underline;\">Odoslané</span>:&nbsp;". date("j.n.Y G:i:s") . "</p>" . "\n<br />" .
nl2br(htmlspecialchars($text)) . "<hr />\n";
if (File_exists($fn)) {
$fp = fopen($fn, "r");
$prispevek .= implode('', file($fn));
fclose($fp);
}
$fp = fopen($fn, "w");
if (!fp) exit;
fputs($fp, $prispevek);
fclose($fp);
endif;
?>

<?php
if (File_exists($fn)) readfile ("$fn");
?>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.