Autor Zpráva
hakifanatik
Profil *
Potřeboval bych, aby se mi formulář automaticky odeslal po určitém čase.

Např:
mám formulář, něco vyplním, a třeba po 20 sekundách od načtení se bez jakéhokoli upozornění odešle
roberta
Profil
:) to je vyborny napad... nechces nahodou, aby sa Ti posielal kazdych 0.00005 sekundy? co chces niekomu ublizit?
ale teraz vazne da sa to, len nie v PHP, ale v nejakom skripte na strane klienta mozes urobit nejaku akciu (napr. zmenu location s parametrami z formulara, ...) po 20 sekundach, ale velmi velky vyznam v tom pri formularoch nevidim (bezny clovek za 20 sekund nenapise ani svoje meno, ak ho ma dlhsie), jedine, ze by si chcel robit nejake nekale veci...
Honza Hučín
Profil
Lze to řešit javascriptem, že po určitém čase spustíš document.forms['formular'].submit . Aspoň myslím.
Polaroid
Profil
Milý Honzo: Funkce submit() odešle formulář a ještě tam uživatele hodí, takže ta je pro nějakej ten GuestbookBomber, kterej chce asi pan hakifanatik vytvořit nevhodná!

Jinak jelikož PHP nemůže jen tak odesílat data na jiný skript a nemá časování, tak to prostě nejde!

Bomberum zdar!
hakifanatik
Profil *
Já nechci žádný kraviny, jak tady píšete, já se snažím udělat PHP test, a potřebuju aby se otázka automaticky načetla po určutém čase.
Je tady někdo schopný mi poradit???
Díky.
Nedy
Profil
Něco podobného by se mi hodilo při zapisování předmětů přez webové rozhraní na ČVUT. Moc mě nebaví celý den sedět a dávat refresh, dokud se neuvolní místo. Mohlo by to posílat třeba po 5ti minutách..
llook
Profil
nemůže jen tak odesílat data na jiný skript
Bohužel na některých hostinzích je to pravda (Webzdarma), ale jinak může přes fsockopen.

Je tady někdo schopný mi poradit???
<form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post" id="otazka">

<input type="text" name="odpoved" />
</form>
<script type="text/javascript">
setTimeout(function() {
document.getElementById('otazka').submit();
}, 3000);
</script>

<pre><?php

var_export($_POST);
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.