Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hakifanatik Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2005, 17:32:36
Potřeboval bych, aby se mi formulář automaticky odeslal po určitém čase.
Např: mám formulář, něco vyplním, a třeba po 20 sekundách od načtení se bez jakéhokoli upozornění odešle |
||
roberta Profil |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2005, 17:59:21
:) to je vyborny napad... nechces nahodou, aby sa Ti posielal kazdych 0.00005 sekundy? co chces niekomu ublizit?
ale teraz vazne da sa to, len nie v PHP, ale v nejakom skripte na strane klienta mozes urobit nejaku akciu (napr. zmenu location s parametrami z formulara, ...) po 20 sekundach, ale velmi velky vyznam v tom pri formularoch nevidim (bezny clovek za 20 sekund nenapise ani svoje meno, ak ho ma dlhsie), jedine, ze by si chcel robit nejake nekale veci... |
||
Honza Hučín Profil |
#3 · Zasláno: 8. 2. 2005, 18:56:38
Lze to řešit javascriptem, že po určitém čase spustíš document.forms['formular'].submit . Aspoň myslím.
|
||
Polaroid Profil |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2005, 11:50:06
Milý Honzo: Funkce submit() odešle formulář a ještě tam uživatele hodí, takže ta je pro nějakej ten GuestbookBomber, kterej chce asi pan hakifanatik vytvořit nevhodná!
Jinak jelikož PHP nemůže jen tak odesílat data na jiný skript a nemá časování, tak to prostě nejde! Bomberum zdar! |
||
hakifanatik Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 2. 2005, 15:06:28
Já nechci žádný kraviny, jak tady píšete, já se snažím udělat PHP test, a potřebuju aby se otázka automaticky načetla po určutém čase.
Je tady někdo schopný mi poradit??? Díky. |
||
Časová prodleva: 12 měsíců
|
|||
Nedy Profil |
#6 · Zasláno: 31. 1. 2006, 16:23:58
Něco podobného by se mi hodilo při zapisování předmětů přez webové rozhraní na ČVUT. Moc mě nebaví celý den sedět a dávat refresh, dokud se neuvolní místo. Mohlo by to posílat třeba po 5ti minutách..
|
||
llook Profil |
#7 · Zasláno: 31. 1. 2006, 19:32:19
nemůže jen tak odesílat data na jiný skript
Bohužel na některých hostinzích je to pravda (Webzdarma), ale jinak může přes fsockopen. Je tady někdo schopný mi poradit??? <form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post" id="otazka"> |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0