Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ronnie Profil |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2005, 06:40:38
Zdravim,
vcera jsem si stahnul a nainstaloval forum phpBB, verze 2.0.11 na domene www.gymplaci.com Vse funguje bez problemu az na jednu vec. Pokud se chci prihlasit ci naopak kliknu na "odhlasit", dlouho se neco nacita a objevi se hlaseni o tom, ze dana stranka neexistuje. Nekde jsem cetl, ze problem muze byt v cookie, ovsem do teto problematiky nevidim. Mam cookie nastaveny takto: Cookie mam nastaveny takto: Doména Cookie: gymplaci.com Jméno Cookie: phpbb2mysql Cesta k Cookie: Zabezpečení Cookie: Zakazano Délka platnosti Session [ vteřin ]: 3600 Nemam vyplnenou tu 4. polozku, je to ten problem? Jinak hostuji u forpsi.com, jestli to nemuze byt treba problem v hostingu? Mam free verzi. |
||
ronnie Profil |
#2 · Zasláno: 10. 2. 2005, 08:50:21
Pokud mam forum na gymplaci.com/forum, jak ma byt nastavena domena cookie? gymplaci.com/forum???
Jak je nastaveno tohle forum? |
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
Lord Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 2. 2005, 12:09:48
Cesta k Cookie: by mělo být "/"
Je to problém ve stávající distribuci phpBB. Na www.speedmetal.aktualne.cz jsem měl stejný problém. Někde na fóru o phpBB jeden chlápek poskyt PHP code test.php, kterej si nahral na server a spustil, on určil cookie parametry, tys je potvrdil a problém byl vyřešen. Zkus hledat "login problem phpBB" |
||
Časová prodleva: 21 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0