Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
milde Profil |
Dobrý večer,
Prosím vás o radu. Zkouším tento přihlašovací script. Vše funguje, ale chtěl bych po ověření vypsat z db ostatní data příslušející danému id, password a login. Moc vám všem děkuji. Milan <? $MC = MySQL_Connect("localhost", "root", ""); $MS = MySQL_Select_DB("mojedb"); If ((IsSet($login)) AND (IsSet($password))): $p = MD5($password); $MSQ = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE (login LIKE '$login') AND (password LIKE '$p')"); If (MySQL_Num_Rows($MSQ) <> 1): echo "Neautorizovaný přístup"; echo "ahoj"; Exit; Else: $SN = "autorizace"; Session_name("$SN"); Session_start(); $sid = Session_id(); $time = Date("U"); $at = Date("U") - 1800; $MSQ = MySQL_Query("INSERT INTO autorizace VALUES ('$sid', $time)"); $MSQ = MySQL_Query("DELETE FROM autorizace WHERE time < $at"); Endif; ?> <? Elseif (IsSet($lo)): $SN = "autorizace"; Session_name("$SN"); Session_start(); $sid = Session_id(); $MSQ = MySQL_Query("DELETE FROM autorizace WHERE id = '$sid'"); echo "Byl(a) jste odhlášen(a)!"; Else: ?> |
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 14. 7. 2006, 21:54:19
a co teda potřebuješ, tak je vypiš ne??..select
|
||
djlj Profil |
#3 · Zasláno: 14. 7. 2006, 21:56:07 · Upravil/a: djlj
milde
Viz co píše Casero, každopádně místo LIKE - WHERE (login LIKE '$login') AND (password LIKE '$p') - tam dej rovnítka, je to rychlejší... |
||
milde Profil |
#4 · Zasláno: 14. 7. 2006, 22:17:35
Moc databázím nerozumím,
chtěl bych upřesnit můj dotaz. V tabulce mám několik záznamů, chtěl bych vypsat po ověření login a hesla že se jedná o Jiřího Nováka, kterému tyto údaje v db náleží. Id je primary a unique. Poraďte mi prosím jak mám formulovat select pro výpis ověřených údajů. Děkuji Milan |
||
djlj Profil |
#5 · Zasláno: 14. 7. 2006, 22:20:55
Poraďte mi prosím jak mám formulovat select pro výpis ověřených údajů.
Ale ty ty údaje z databáze přece už vybíráš - SELECT * FROM. Hvězdička značí, že vybíráš všechno. Načti si vybraný údaje do polí $data=mysql_fetch_array($MSQ); a pak je vypiš, například echo $data[jmeno]; a tak podobně.. |
||
milde Profil |
#6 · Zasláno: 14. 7. 2006, 22:33:49
djlj
Moc Vám děkuju, funguje to. Přeju příjemný víkend. Milan |
||
milde Profil |
#7 · Zasláno: 16. 7. 2006, 20:55:58
Dobrý večer,
nezlobte se, ale chtěl bych vás poprosit o vysvětlení ještě jednoho problému a pak už snad dám pokoj. Jak bych měl upravit tento dotaz tak aby mi navýšil číslo o jednu jen u určitého ID. Takto se mi navyšuje celý sloupec /pocet/. mysql_query("update users set pocet = pocet+1"); Moc děkuji za odpovědi. S pozdravem Milan |
||
milde Profil |
#8 · Zasláno: 16. 7. 2006, 21:01:21
Omlouván se ale z nepochopitelných důvodů jsem měl nastaven špatný datum. Takže ještě jednou.
Dobrý večer, nezlobte se, ale chtěl bych vás poprosit o vysvětlení ještě jednoho problému a pak už snad dám pokoj. Jak bych měl upravit tento dotaz tak aby mi navýšil číslo o jednu jen u určitého ID. Takto se mi navyšuje celý sloupec /pocet/. mysql_query("update users set pocet = pocet+1"); Moc děkuji za odpovědi. S pozdravem Milan |
||
djlj Profil |
#9 · Zasláno: 16. 7. 2006, 21:23:31
mysql_query("UPDATE users SET pocet = pocet+1 WHERE id='$nejake_vase_id'");
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0