Autor Zpráva
jan.schupke
Profil *
Jakym zpusobem se v PHP smaze cela historie stranky? Tak, ze kdyz se klikne za tlacitko zpet v prohlizeci, nikam se to nevrati. Diky.
Hugo
Profil
PHP do prohlížeče nezasahuje, leda JS, ale nevím jestli to jde.
jan.schupke
Profil *
..Tak diky. Zkusim to pres JS. Pres neho to umim, ale zase se da vypnout. :-(
nightfish
Profil
k čemu je dobré smazání historie prohlížeče?
Leo
Profil
JS to taky neumi (nastesti). Predstavte si, ze prijdete na cizi stranku a ta vam smaze historii vaseho prohlizece - libi?

Maximalne muzete otevrit nove okno bez historie, a to stare zavrit (nekdy to jde, ale vrele NEdoporucuju). V tomto pripade jde o historii ve smyslu seznamu stranek dostupneho pres tlacitka Zpet/Vpred, ne to, co je pod tlacitkem Historie :-)

Leo
jan.schupke
Profil *
Ja jsem mel pocit, ze existuje v JS nejaka funkce na smazaci... history.neco. No ja to potrebuju kvuli tomu, ze delam jeden system s prihlasovanim, a kdyz se odhlasim a potom dam zpet, stranka se vrati do prihlaseneho stavu.
Leo
Profil
"a kdyz se odhlasim a potom dam zpet, stranka se vrati do prihlaseneho stavu"

To ano, to je spravne chovani. V IE a Firefoxu se da obejit (diky chybam prohlizecu) tak, ze zakazete kesovani stranky pomoci http hlavicek. Nicmene ta stranka sice hlasi prihlaseny stav, ale uzivatel samozrejme prihlaseny neni... Leo
jan.schupke
Profil *
To ano. Neni prihlaseny, nicmene na te "jako prihlasene" strance by se teoreticky dalo jeco nechteneho vycist.
Leo
Profil
"Neni prihlaseny, nicmene na te "jako prihlasene" strance by se teoreticky dalo jeco nechteneho vycist."

Pak nezbyva, nez zavrit prohlizec :-) plus k tomu ten zakaz kesovani.

Pak mate jeste jednu moznost - primet uzuvatele aby pozadavky na dalsi stranky delal jen pres odkazy, a osetrit je JavaScriptem pres location.replace, ale problem bude s formulari. Leo
jan.schupke
Profil *
Ok. Ja uz si nejak poradim. Diky vsem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.