Autor Zpráva
Nighter
Profil
Mozete mi niekto poradit ako by som mohol nakodit login pomocou php ,mysql a Flash?

Predstavujem si to asi takto...
- spravim okno loginu vo flashi.
- pomocou loadvariables poslem hodnoty php
- php skontroluje ci je meno a heslo spravne (pomocou databazy)
- ale po porovnani neviem ako mam hodnoty poslat spet Flashu aby vedel na to reagovat... to je jediny moj problem...

....zevraj treba aby mi php vygeneroval premenna1=hodnota1&premenna2=hodnota2 ....
....ale nic mi to nehovori, nemoze mi to niekto podrobnejsie vysvetlit?
....a viete mi povedat aky je rozdiel ked poslem data z flashu pomocou loadvariables alebo geturl ? (aj ked viem ze to sem nepatri)

...thnx for answer :)
Hanz
Profil
Nighter
To s tím PHP nevím protože PHP neumím. Ale rozdíl mezi loadVariables a getURL je ten že při getURL se ten PHP otevře a při loadVariables se to jen provede ale ten soubor se neotevře
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.