Autor Zpráva
stradivarius
Profil *
Ahoj vsichni,
mam takovy jeden problem, schvalne jestli jste to uz nekdo videli.
Nekdy se mi vzdy tataz cast stranky umistene na hostingu zacne najednou posouvat smerem dolu, rychlosti 1radek pisma asi tak 2x za sekundu. A nezastavi se nikdy, porad jenomputuje dolu. Nic se nestahuje, stranka je dotazena, jen to proste utika dolu.. Stava se to asi tak jednou za 5-10 kliku, na ruznych strankach.. Zvlastni je, ze vzdy kdyz k tomu dojde, tak na konci stranky se vytiskne kousinek meho php kodu. Ten kus kodu vypada vzdy tak: ">content->action = $_GET['action']; } } $page->writePage();" . Nejhorsi je, ze to neni reprodukovatelne VZDY.. Trochu podezrivam server, kde bezi php4 jako fcgi, na mem localhostu s php5 jako modul se mi to nestalo nikdy.

Uz jsem vyzkousel vsechno co me napadlo.
Nemam tam skoro zadny javascript, html tagy penke uzavreny, deklarace doctype spravna syntaxe, ale dela o i bez, ob zapnul i vypnul, znovu prepsal soubory na ftp, cache vypnuta..
client FF1.5 a safari, v Opere se nedeje, v konqueroru take ne, IE nemam.. Stranku jsem prochazel v DOM Inspectoru, kdyz se vytiskne ten extra php kod, tak se vytvori novy html uzel, jeste pred "pravym" HTML nodem, ale je prazdny.. Kdyz ho smaznu, tak posouvani zmizi.

Diky za kazdy napad
nightfish
Profil
vyzkoušel bych jinou myš...
malek
Profil
to sa mi este nestalo ani som to nevidel, no keby si chcel take nieco vytvorit tak sa ti to nepodari :)))
Mistr
Profil
stradivarius
Stává se Ti to i u jiných stránek?
stradivarius
Profil *
Ahoj, dobry, vypojil jsem mys z notebooku a jedu pres touchpad. Zatim se to fakt nezopakovalo!
Takze me napada na body onload jeden alert("Pokud vam stranky skroluji dolu, vymente si mys!")
Ten problem se objevuje na dvou uplne ruznejch hw i os.. Proc by to mohla zpusobit mys? Dela to i kdyz s ni nehejbu.
stradivarius
Profil *
mistr: NE nikdy jsem to nevidel!
stradivarius
Profil *
nightfish: ono to nevypada jako kdyz se v linuxu spatne nakonfiguruje mys. Okno neskroluje, jenom ten text proste ujizdi a nic ho nezastavi, fakt jako kdyby to bylo delany pres js ale prisaham ze tam mam jenom jedem malej ajaxik na anketu!
stradivarius
Profil *
hm a ted mi to udelalo i v tom touchpadu.
nightfish
Profil
zkusit vic prohlizecu
proste zjistit, za jakych okolnosti k tomu dochazi...
nebo posli odkaz na stranky...treba vic lidi neco vykouma
Meldo
Profil
malek
no keby si chcel take nieco vytvorit tak sa ti to nepodari

Trosku OT ale preco by sa tonedalo vytvorit?
krteczek
Profil
To vypadá že za jistých okolností ten ajax generuje <br> skusil ses podívat do vygenerovaného kodu???
krteczek
stradivarius
Profil *
Ahoj vsichni,
Omlouvam se ale web zatim neukazu, je v tezkem vyvoji.
Vypada to ze se to mozna vyresilo. Byly tam dva problemy, ktere spolu nesouvisely:
1. Ten php kod ktery se ukazoval byl asi vadny soubor ktery se nahral spatne pres ftp. Po prehrani souboru se to prestalo ukazovat. Nakonec jsem nemel pravdu, ze se ukazoval pouze kdyz stranka putuje dolu.
2. S tim js jsem asi take nemel pravdu. Nahore na strance mam hodiny, jejichz js skript volam
window.setInterval('getTime()', 1000);
bohuzel jsem nezjistil, kde to presne mohlo byt,ale kdyz jsem nadefinoval vysku jedne td (predtim nebyla) zmizelo to, resp. se to jeste neobjevilo, a to ani kdyz vysku opet zrusim. Mam neurcity pocit, ze se tim ten problem nejak "prekryl". Jen pro zajimavost davam js kod getTime() (je to spanelsky web), ta cast stranky ovsem neklesala na miste document.getElementById("time"),takze kdyby se pres obj.innerHTML = str; vkladal nejaky dalsi znak klesalo by to tam rekl bych.

function getTime() {
var date = new Date();
var dayInWeek = new Array("domingo","lunes","martes", "mi&eacute;rcoles", "jueves", "viernes", "s&aacute;bado");
var str = "Hoy es ";
str += dayInWeek[date.getDay()] + ", ";
str += date.getDate() + ".";
str += (1 + date.getMonth()) + ". ";
str += date.getFullYear() + " ";
var h = new String(date.getHours());
if(h.length==1) {
h="0"+h;
}
str += h + ":";
var m = new String(date.getMinutes());
if(m.length==1) {
m="0"+m;
}
str += m;
var obj = window.document.getElementById("time");
obj.innerHTML = str;
return;
}

Diky za napady a postrehy a sorry ze to nakonec je asi html/js problem a ne php...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0