Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
zdarec, mám php kod a v něm vložený odkaz, problém je, že php bere znak ">" jako konec php kodu. zkoušel jsem \> ale nefunguje. Vím, že je to nejspíš kravina, ale musím přiznat, že mě to náko nemůže dolítnou. Zkuste mě někdo nakopnout
Hugo
PHP rozhodně nebere > jako konec bloku. Musí tam být ?>. Hoď sem kus toho kódu, třeba tam najdeme chybu.
BaTeCzKo
Neni chyba nekde ve znacich " a ' ?
Anonymní
Profil *
<?php
$td='\<td align=\"center\"\>(a odsud už to bere jako html)';
$vysledek = mysql_query('SELECT * FROM zakazky');.............
Anonymní
Profil *
oprava, mám to takhle:
$td='<td align=\"center\">(odsud html)';
$vysledek = mysql_query('SELECT * FROM zakazky');
BaTeCzKo
A co to napsat takhle?

<?php
$td="<td align='center'>";
$vysledek=mysql_query('SELECT * FROM zakazky');.............
WanTo
Hlásí PHP nějakou chybu?
Anonymní
Profil *
nene, php nic nehlásí a
<?php
$td="<td align='center'>";
$vysledek=mysql_query('SELECT * FROM zakazky');.............
taky nefunguje
BaTeCzKo
To je hovadina... nemáš chybu někde nad tím? Jinak už vážně nevím, čím by to mohlo být.
WanTo
Co se stane? Na konci kódu je <td align = "center">? Jestli ano, zkus zapnout všechny chyby.
Anonymní
Profil *
v PSpadu se zvýrazněnou syntaxí je to taky ok, ale prohlížeč(OhniváLiška) ten znak > bere prostě jako konec php kodu
BaTeCzKo
Anonymní
A otevíráš to z webového (nebo vlastního lokálního) serveru nebo normálně z disku? Jestli z disku, tak to nemůže fungovat. (O-o)
Anonymní
Profil *
z webu, ostatně můžete to shlídnout tady www.levnyobchod.eu/default.html a dole dejte jen odeslat a zobrazí se vám stránka mrtěmrtě vytištěných věcí. Já používám firefox, otevřu si náhled zdrojovýho kodu a tam mě to ukazuje ten znak(jako že ho bere konec php kodu). možná tam jsou náký chybky, ale těd momentálně bych rád vyřešil tohle
BaTeCzKo
Nebude to koncovkou html? -> data.html?
Anonymní
Profil *
přiznám se, že zas až takovej frajer přes php nejsem, ale co vím, tak je snad možný do html vkládat php kody
WanTo
Anonymní
No to sice jde, ale musíš mít soubor s příponou .php.
BaTeCzKo
WanTo
Dyť to píšu
Anonymní
Profil *
aha....no tak v tom případě mám trochu zkomplikovaný život. díky za ochotu a omlouvám se dementní otázku
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0