Autor Zpráva
Red Button
Profil *
zdar, mam taky problemik, potrebujem script ktory bude pesnicku opakovat dookola
lebo ak dam len play cez prehliacat (quick time napr.) tak sa to na konci zastavi :( diks
prvacek
Profil
Dej to do hlavičky, sice to není script, ale fuguje to:
<bgsound src="HUDBA.wmp" loop="-1">
pokud je loop="-1", tak je to do nekonečna, jinak tam můžeš dát číslo a tolikrát se to bude opakovar.
do src napi3 cestu k hudbě.
Joker
Profil *
To asi přes PHP nepůjde. Jak tam ten zvuk máte vložený? Mělo by to jít nastavit přímo v HTML.

Jen pro zajímavost: tu písničku chcete přehrávat pořád dokola na pozadí stránky od jejího otevření? Pokud ano, počítejte s tím, že většina návštěvníků bude mít po čase chuť Vás zavraždit :o)))
Joker
Profil *
prvacek
Je otázka, jestli to má mít jako hudbu na pozadí anebo nějak jinak. Navíc značka <bgsound> pochází z Internet Exploreru a nevím, nakolik je podporovaná v ostatních prohlížečích. I když v Opeře teda funguje.

A za nekonečně opakovaný bgsound bych střílel (respektive účinnější je: Nástroje - rychlé nastavení - povolit audio na webových stránkách ...v Opeře :) )

Proč ne hudbu na pozadí webové stránky:
Pokud půl hodiny čtu webovou stránku a za tu dobu 15x poslouchám dvouminutovou písničku, je to na odvoz do Bohnic. Neřkuli pokud si zatím chci něco zjistit na jiných stránkách a tuto chci mít dvě hodiny otevřenou na pozadí. A další důvod, pokud mám už otevřený WinAmp s vlastní hudbou, bude mi hudba na stránce dost vadit.
Red Button
Profil *
no tak vite, to je v MP3 gitarova vybrnkavacka a nic ine tam nemozem dat, a aj keby som daval, zase by ludom dlho nacitavalo nejake MB velkosti, ked to ma 300 KB a ma cca 3:30 minut, a je to web skupiny, tak a mam iba 1 tu pesnicku...

no a k tomu
dal som si do home.htm
<bgsound src="1.mp3" loop="-1">
ale neprehravalo, takze asi MP3 to nebere ze? skusal som aj s priamim http:// odkazom
Red Button
Profil *
ok uz som zistil kde chyba, cez Mozilla Firefox mi to neslo prehrat...
neni nejaky lepsi kod, ktory ide cez Firefox, Operu aj IE ? a aby aj ukazovalo nejaky ten ,, menu list,, stop, play, pause atd... ? lebo ako su flash take veci, ale chcel som to cez kod, a quick time, cez co sa to da, nemusi mat kazdy instalnute, a zase ten script <bgsound src="1.mp3" loop="-1"> nejde na vsetkych prehliadacoch
DJ Miky
Profil
Red Button
Jedině tam vložit pluginem Media Player a půjde to ve všech prohlížečích.
Ale opravdu by se to nemělo dělat...
WanTo
Profil
Jedině tam vložit pluginem Media Player a půjde to ve všech prohlížečích.
Myslíš si, že mám na Linuxu Windows Media Player? ;-) Půjde to možná ve všech prohlížečích, ale ne na všech platformách.
Red Button
Profil *
tak mne sa Media player velmi nepaci, pretoze nekedy zblbne na nektorych PC, tak ale ten media player by som skusil, no potom ako dam ten kod?
Red Button
Profil *
ok tak dal som na vase rady a vykaslal som sa na opakovanie pesnicky, ale mam 2 dost zavazne problemy k tomu. pouzil som script
<embed src="1.mp3" autostart="false" width="128" height="32">
<noembed>Plugin neni nainstalovany.</noembed>

no a teras problemy:
1. mam dajme tomu 3 MP3s ktore chcem aby zasebou v tom prehravani pustilo ako to tam mam dat?
2. velmi ZAVAZNY:
web mam robeny v layeroch, rozdeleny na 3 sobury logo.htm,menu.htm, home(a iny obsah webu).htm
tak mam index.php kde mam jednuduchy PHP script
<?php include "logo.htm"; ?>
<?php include "menu.htm"; ?>
<?php include "home.htm"; ?>
tak a web mi ukazuje pekne... no ale ked som dal to spustanie hudby automaticky - autostart="true"
tak zakazdym ked som isiel do inej sekcie v menu tj. z index.php som siel na napr. novinky.php
tak tam bol taky isty php kde sa len docitalo miesto home.htm na novinky.htm
<?php include "logo.htm"; ?>
<?php include "menu.htm"; ?>
<?php include "novinky.htm"; ?>

tak ale ak som nekde inde siel, hudba mi zacala hrat ODZACIATKU... to preto ze menu.htm bolo zase nacitane ze? tak som rozmyslal ze co mam robit nic ma nenapadalo jedine ak by som tam nejak vsunul neviditelny frame, ktory by NEVIEM AKO bol tak zabudovany aby po prechode do inych sekcii ostala pesnicka dalej hrat A NEZACALA ODZNOVA.

tak PLS pomozte my v tychto 2 bodoch lebo neviem co s tym, DIKS!!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0