Autor Zpráva
Maty
Zdravím, potřeboval by jsem zakomponovat do tohoto javascriptu na přesměrování kousek PHP, ale nejde mi to. Mohli by jste mi pomoct?

<script>
window.location.href="<?php echo "/$_GET[liga]/$_GET[page]/$_GET[id]/smazat/"; ?> ";
</script>
souki
pokud máš ten soubor s koncovkou php, tak by to jít mělo.. zkus možná napsat

<script>
window.location.href="<?php echo "/".$_GET['liga']."/".$_GET['page']."/".$_GET['id']."/smazat/"; ?> ";
</script>

ale IMHO bude jendnodušší a alepší použít Header("location: $_GET['liga']."/".$_GET['page']."/".$_GET['id']."/smazat/"); přímo v PHP
Maty
přesměrování pomocí Header použít nemůžu, protože tato stránka je vkládana pomocí include a hlavička byla už poslána. Ale zkusím to první co jsi napsal
Maty
Tak už to pracuje jak má, děkuju mockrát.
Leo
A co to bude delat s vypnutym JS? Leo
Maty
No tak to opravdu nevím, nic jinýho mě nenapadá. Potřebuju to ke komentářům u článku, kde po odeslání příspěvku a uložení do DB se hned přesměruje na výpis.

odkaz na komentáře kde to potřebuju
souki
nejlepší je oddělit aplikační a prezentační část a pak můžeš v klidu používat header
Maty
a jak bych toho docílil? Myslíš dát zvlášť přidávání a zobrazení komentářů?
souki
když to jinka nejde, tak si udělat soubor "uparvy.php" kde neni jediný echo... ale ideálně prostě na začátku skriptu zpracovat data a přesměrovat
Maty
Jojo, takhle mám řešený přihlašování.

Nechám tam skript na přesměrování a kdo bude mít vyplí JS, tak tam bude zobrazené tlačítko: Zpět na komentáře a je to.
Acci
Nebo na začátek každé stránky dej ob_start() a je po problému.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0