Autor Zpráva
adams
Profil
ze jednoduchého scriptu na výpis obsahu adresáře jsem si udělal script na zobrázení obrázků ale nefunguje mi. Můžete mi říct v če m je chyba? hlásí to Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/free/wu.cz/s/siemens/root/www/tap/index.php on line 9 a script je
<?php
$adresar = opendir(".");
while (!is_bool($soubor = readdir($adresar)))
{
if (is_dir("./$soubor"))
{
print "(DIR) ";
}
print "<img src='"$soubor"'>";
}
closedir($adresar);
?>
Hugo
Profil
print "<img src='"$soubor"'>";

print "<img src='".$soubor."'>";

nebo

print "<img src='$soubor'>";
Peca
Profil
print "<img src='"$soubor"'>";
->
print "<img src='".$soubor."'>";
adams
Profil
díky moc a este bych se chtel zeptat jak mam udelat at se mi tam nezobrazuje ten obrazek ze tam chybi obrazek mam to ulozene zde http://siemens.wu.cz/tap/
adams
Profil
pomuzete mi?
krteczek
Profil
Třeba takhle:
<?php


$adresar = opendir(".");

while (!is_bool($soubor = readdir($adresar)))

{

if (is_dir("./$soubor"))

{

print "(DIR) ";

}


if('image/jpeg'==mime_content_type($soubor))
{
print $soubor."<br>";
echo '<img src="'.$soubor.'"><br><br><br>';
}

}

closedir($adresar);

?>

takhle ti to zobrazí názvy souborů a jejich obsah, ale jen u ubrázků jpg, ale jak moc je to spolehlivé, netuším (mime_content_type má myslím nějaké mouchy
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.