Autor Zpráva
Dreddy
Profil *
Ahoj vsem mam mensi problem udelaljsem si registraci pres mysql zapise mi to do mysql ale nevimjak se pomoci toho prihlasit neresil nekdo uz takovy problem ??, proste prihlaseni z dat v mysql (jmeno, heslo) to je cele ale nevim jak na to



diky za odpoved pripadne piste na dreddy@centrum.cz
Kaifman
Profil *
no tak když jsi to do tý databaze dostal tak uz by nemel byt problem to z ni vytahnout. nebo ne?
např "select heslo from uzivatele where jmeno = $_get['jmeno']" pak si projdes to pole co ti to vyhodi a porovnas s $_get['heslo']
23k
Profil *
1/ prihlasovaci obycejny formular v XHTML -> zadas jmeno a heslo

2/ stranka ktera to zpracuje

$name=$_POST['name'];
$password=$_POST['password'];
select * from users where jmeno='$name' and heslo='$password';

.
.
.
if ((mysql_num_rows($select)) == 1)

{
-uloz sezeni usera
-presmeruj na chranenou stranku
.
.

}

else ( echo "spatne jmeno, heslo / neexistujici user "; )


.
.
.


no takhle nejak ... samozrejme ze se to da rozsirit, ale psat to cely nebudu, to musis sam
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.