Autor Zpráva
CATerPILAR
Profil
Jak by se dala v php zjistit velikost obsahu webového prostoru?
nightfish
Profil
prochazet vsechny adresare a soubory a scitat jejich velikost
az je vsechny projdes, tak zacnes vytvaret soubor, do ktereho budes ukladat nahodna data
az to spadne, tak zjistis jeho velikost, prictes k drivejsimu souctu a mas velikost (+/- autobus)
Joker
Profil
Ne že by mě něco napadalo, ale ^ bych radši nezkoušel...
nightfish
Profil
aha
jak si to ted ctu podruhe
tak zalezi na tom, co si predstavujes pod velikosti obsahu weboveho prostoru
jestli jenom realne obsazene misto, tak plati prvni veta meho prispevku
a jestli celkove misto, tak tedy bude asi lepsi zeptat se webhostera :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.