Autor Zpráva
tomas29
Profil *
prosim Vas neviete preco mi niekde vacsinou cookies idu, ale niekdedy hlavne v IE prestanu fungovat? normalne ze jeden den idu a niekedy nejdu...
potrebujem to na prihlasenie, myslite ze cookies su dobre pre prihlasenie registrovanych?
Dakujem!
Leo
Profil
IE6 je velice svehlavy prohlizec, ale otazka je, jestli mluvime porad o jednom a tomtez porad stejne nastavenem prohlizeci na jednom pc, nebo ruzne IE na ruznych pckach... Pak samozrejme zalezi na nastaveni prohlizece. Jde o trvale cookies (s nastavenou expires) nebo docasne? Leo
tomas29
Profil *
su to docasne nastavitelne cookies a proste mne to ide na IE aj v firefoxe ale v skole iba vo FIrefoxe v IE nie
Dik
Leo
Profil
No tak to je v to IE ve skole nejsis nastaveny tak ze prohlizec cookie neprijima / neposila... V tomhle ma posledni slovo klient / prohlizec, ne server / PHP, Leo
mckapco
Profil *
ale v prohlizeci v skole su cookies povolene...
Leo
Profil
"ale v prohlizeci v skole su cookies povolene..."

Ono zalezi na tom jak presne, IE6 ma hodne nesmyslnych parametru a kategorii, navic do toho montuji P3P. Jinak jsem zjistil, ze pomaha kdyz je u cookie nastavena domena a cesta. Leo
mckapco
Profil *
Vedeli by ste mi pomoct ako tento problem vyriesit? akou formou mam vytvorit prihlasenie? cez cookies? a tento problem s IE? fakt teraz neviem. databaza je pomalsia, pretoze robim projekt kde bude fakt aspon dufam vela navstevnikov a takto cez databazu by to asi neslo...cookies su fajn, ale tento problem ma vytaca.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.