| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| VVllkk Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 8. 2006, 11:14:49
Ahoj,
potřebuju říct, kde mám chybu. Mám stránky ve formátu www.stranka.cz/index.php?p=nazev includovaného souboru chci aby to vypadalo : www.stranka.cz/nazev includovaneho souboru Mod_rewritu prakticky nerozumím, ale pochopil jsem, že v adresáři musím mít soubor .htacces. Můj má tenhle obsah RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.stranka\.cz RewriteRule ^(.*)$ http://www.stranka.cz/index.php?p=$1 [L,QSA] řekne mi někdo pls co mám špatně ? Odněkud jsem to spíš opsal. Ten htacces mam ve složce /www/ Dikex |
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 13. 8. 2006, 11:34:22
ty přesměruješ, pač máš absolugtní url
|
||
| Casero Profil |
#3 · Zasláno: 13. 8. 2006, 11:36:25
RewriteEngine on
RewriteBase / RewriteRule ^(.*)\$ index.php?p=$1 [L,QSA] zkus to takto, tak to mám já |
||
| Vvllkk Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 8. 2006, 12:56:43
bohužel, nejede to :-( Proč tam je rewritebase / a ne /www/ ? Jenom se ptam, jsem lama, ale stejne to nejelo ani s www :-(
|
||
| Casero Profil |
#5 · Zasláno: 13. 8. 2006, 13:06:07
Vvllkk
sry mělo tam být to www, sem se nedíval kde to máš.... zkus toto RewriteEngine on RewriteBase /www/ RewriteRule ^(.*)/$ index.php?p=$1 [L,QSA] zkus to takto, tak to mám já |
||
| Casero Profil |
#6 · Zasláno: 13. 8. 2006, 13:06:59
Vvllkk
a nebo co se ti zobrazuje??.nebo jak ??--- zkus zadat www.stránka.cz/www/includovaný soubor/ mělo by to jet |
||
| Vvllkk Profil * |
#7 · Zasláno: 13. 8. 2006, 13:43:18
jo, jede to, super :-), akorát to chtělo testnout na lokálním serveru.
Ti makini na PIPNI.cz maji ve FAQ napsany ze je mod_rewrite aktivovan, ale az ve foru bylo ze jenom pro placene hostingyBudiž to varováním pro všechny a ještě jendou díky |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0