Autor Zpráva
koty
Profil *
[pre]
$sql = sprintf("INSERT INTO web_kategorie VALUES ('','$tema','$popis','$heslo',mysql_escape_string("$obsah")"));
[/pre]

na tomhle radku mi to pise parse error, dokaze mi nekdo poradit? jsem zacatecnik... :)
simka00
Profil
jednak nevím, proč tam používáš funkci sprintf, jednak tam máš chybu na konci řádku - používáš uvozovky v uvozovkách

$sql = "INSERT INTO web_kategorie VALUES ('','$tema','$popis','$heslo','".mysql_escape_string($obsah)."'");
koty
Profil *
mno protoze je to zkopirovany proto je tam sprintf 8-)

jinak to stale hlasi parse error...

ale dekuju za snahu :)
souki
Profil
jestli on ten error náhodou nebude o řřádek výšš ;)
Hugo
Profil
$sql = sprintf("INSERT INTO web_kategorie VALUES ('','$tema','$popis','$heslo','".mysql_escape_string($obsah)."')");

Takhle je to snad spravne.

A nebo takhle

$sql = "INSERT INTO web_kategorie VALUES ('','$tema','$popis','$heslo','".mysql_escape_string($obsah)."')";
mila
Profil
Sprintf je naopak velmi čitelný způsob zápisu kódu. Jen to chce vědět, jak funguje.

$sql = sprintf (
"INSERT INTO web_kategorie VALUES ('','%s','%s','%s','%s')",
$tema, $popis, $heslo, mysql_escape_string($obsah)
);
koty
Profil *
souki, byla to jedna moznosti :D ale nakonec mel pravdu Hugo a mozna i mila (to nevim protoze jsem to nezkousel), Hugo, dekuju moc :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.