Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravim píše mi to chybu,že už byli hlavičky odeslány, přitom žádné nebyli..


<?php
ob_start();
if(isset($_POST['sent'])){
$username=trim($_POST['username']);
$password=$_POST['password'];
$password2=$_POST['password2'];
$email_address=trim($_POST['email_address']);
$age=$_POST['age'];
$sex=$_POST['sex'];
$country=$_POST['country'];
$sign_date=date("d.m.Y H:i");
if((empty($username)) or (empty($password)) or (empty($password2)) or (strpos($email_address, "@") === false) or (strpos($email_address, ".") === false)){
header("location: index.php?Alert=0");
}else{
require('db.php');
$PocetStejnych=MySQL_Result(MySQL_Query("SELECT COUNT(*) FROM `uzivatele` WHERE `username`='$username' OR `email_address`='$email_address'"),0);
if($PocetStejnych!=0){
header("location: index.php?Alert=1");
}elseif($password!=$password2){
header("location: index.php?Alert=2");
}else{
$passwordmd5=md5($password2);
$VlozData=MySQL_Query("INSERT INTO uzivatele VALUES ('', '$username', '$passwordmd5', '$email_address', '$age', '$sex', '$country', '0', '', '$sign_date', '', '')") or die (MySQL_Error());
header("location: index.php?Alert=3");
}
}
}else{
header("location: index.php?Alert=4");
}
ob_end_flush();
?>
Casero
Profil
zkus použít exit...a nemáš někde výstup?
Anonymní
Profil *
no jestli tady někde výstup vidíš ? to je celej jeden soubor ..
Casero
Profil
Anonymní
sem nevěděl , jestli to třeba neincluduješ!!
Anonymní
Profil *
bohužel neincluduju..
Lukáš Chmela
Profil *
A kde přesně byly ty hlavičky odeslány? můžeš napsat tu hlášku pls?
Anonymní
Profil *
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\add.php:1) in d:\program files\easyphp1-8\www\add.php on line 28
Anonymní
Profil *
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:\program files\easyphp1-8\www\add.php:1) in d:\program files\easyphp1-8\www\add.php on line 28 ,č
Lukáš Chmela
Profil *
Zajímavý, protože mně to normálně funguje.. přesměruje mně to na index?Alert=4.
Zkus to třeba nahrát na PHP server, jestli bude výsledek jiný...
Anonymní
Profil *
ale mě taky normálně třeba na wz to jede , divný že na localu to nejede
Lukáš Chmela
Profil *
možná je chyba v easyphp ;) mě jede na lokálu několik obyč serverů -> Apache 1.3.33 s php 5.1.4, mysql 5.0.20 a smtp server pro odesílání mailů. je to super pro zkoušku webů doma ;) vyzkoušej to
Anonymní
Profil *
pokial ten isty subor nejde, tak skontroluj nastavenie v php.ini pripadne .htaccess mozno on tam pridava naky subor
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.