Autor Zpráva
jergus
Profil *
Caute,

session_id sa mi predava zo stranky na stranku a vzdy je rovnake, to je ok. lenze sa vzdy premazu polia v SESSION. neviete cim by to mohlo byt ?

pouzivam $_SESSION


tu je aj zdrojak

<?
session_start();

require "../global.php3";

if(!IsSet($text)) $text="";
if(!IsSet($akcia)) $akcia="";
if(!IsSet($go_update_zdroj)) $go_update_zdroj="";


$LANG="cs";
include("ziskaj_preklad_z_tabulky.php3");

// nacitaj nove texty zo suboru
$vypis="";
$d=0;

echo Count($_SESSION[0]["id"])."<br>";

echo session_id();

if(Count($_SESSION)==0):

echo "SESSION nacitana";

$pattern = '~lang\\(("([^\\\\]*\\\\.)*[^\\\\"]*"|\'([^\\\\]*\\\\.)*[^\\\\\']*\')\ \)~U';
foreach (glob("../uvod.php3") as $filename) {
preg_match_all($pattern, file_get_contents($filename), $matches);
foreach ($matches[1] as $val) {

$val=str_replace("\"", "", $val);

$text_zdroj=$val;
$preklady[$d]["preklad"]=lang($text_zdroj, $d);

$preklady[$d]["id"]=$id;
$preklady[$d]["poradie"]=$poradie;


$d++;
}
}

ARSort($preklady);
for($x=0;$x<Count($preklady);$x++):

$_SESSION[$x]["preklad"]=$preklady[$x]["preklad"];
$_SESSION[$x]["id"]=$preklady[$x]["id"];
$_SESSION[$x]["idf"]=$preklady[$x]["preklad"];

endfor;

endif;

if($akcia==true):

$b=0;
$pattern = '~lang\\(("([^\\\\]*\\\\.)*[^\\\\"]*"|\'([^\\\\]*\\\\.)*[^\\\\\']*\')\ \)~U';
foreach (glob("../uvod.php3") as $filename) {
preg_match_all($pattern, file_get_contents($filename), $matches);
foreach ($matches[1] as $val) {


$val=str_replace("\"", "", $val);

$novy_text_zdroj=$val;
$preklad=$_SESSION[$b]["preklad"];
$id=$_SESSION[$b]["id"];

$go_update_zdroj.="<form method=post action=update_nove.php3>
<textarea cols=30 rows=8 name=novy_text readonly>$novy_text_zdroj</textarea><textarea cols=30 rows=8 name=preklad>$preklad</textarea>
<input type=hidden name=id value=$id>
<input type=submit value=Odoslat>
</form>";
$b++;
}
}

else:
$go_update_zdroj="
<form method=post action=index.php3>
<input type=submit value=\"Preklady nacitane do SESSION. Uprav zdrojove kody...\">
<input type=hidden name=akcia value=true>
<input type=hidden name=SID value=".session_id().">
</form>
";
endif;


echo $go_update_zdroj;
?>
jergus
Profil *
inac mi sesssions na localhoste bezia dobre, no len v tomto scripte sa akosi to pole neulozi...
jergus
Profil *
sorry v session sa polia ukladaju, no ked dam Count($_SESSION) tak vypise 0!
Dmagician
Profil
Ak chces vidiet co je v session idealne je pouzit




<?php

echo"<pre>";
print_r($_SESSION);
echo"<pre>";

?>



vypise ti to v prehladnej forme... pouziva asi kazdy ked potrebuje ladit web kde pouziva asociativne polia.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.