Autor Zpráva
JOFO
Profil
ukážka

Prosím poraďte mi:
1. Ako pošlem scriptom vygenerovaný formulár na mail, ktorý si vyberiem vo formulári
2. Ako docielim aby mi správne zobrazilo diakritiku - neviem tam vložiť charset=windows-1250

Ďakujem, s PHP začínam tak majte pochopenie
djlj
Profil
1. Pomocí funkce mail.
2. Doporučuji prostudovat komentáře u funkce mail.
JOFO
Profil
No uz mi to pride na mail, ale ako tomu dam nejaky format? strong, br, farby..... Aby to neprislo ako plain text, ale html?

Znacky html to ignoruje a na mail mi pride taketo nieco:


<html><body><strong>Odporúčania odoslané od: </strong>Jozef Balara<br><strong>Klientov mail: </strong><br><strong>
Klientove telefónne číslo: </strong><br><br><strong>Meno klienta: </strong><br><strong>Telefónne číslo:
</strong><br><strong>Poznámka: </strong><br><br><strong>Meno klienta: </strong><br><strong>Telefónne číslo:
</strong><br><strong>Poznámka: </strong><br><br><strong>Meno klienta: </strong><br><strong>Telefónne číslo:
</strong><br><strong>Poznámka: </strong><br><br><strong>Meno klienta: </strong><br><strong>Telefónne číslo:
</strong><br><strong>Poznámka: </strong><br><br><strong>Meno klienta: </strong><br><strong>Telefónne číslo:
</strong><br><strong>Poznámka: </strong><br><br>
nightfish
Profil
$headers = "Content-Type: text/html; charset=windows-1250\n";
mail($komu,$subject,$telo,$headers);
JOFO
Profil
$headers = "Content-Type: text/html; charset=windows-1250\n";
mail($komu,$subject,$telo,$headers);


Díki, funguje to! Ešte raz veľká vďaka. Taký som rád :))
JOFO
Profil
Ešte jedna vec, môžem mať formular na nejakom freehoste ktorý nepodporuje PHP, ale odkazovať bude na script ktorý je na mojom platenom hostingu? Bude to fungovať?
djlj
Profil
JOFO
Zkus to ;). Bude to fungovat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0