Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
jak zjistim počet souborů načtenýchh do pole když použiju count(pole) tak to vypíše obsah pole celý tjtřeba pokud tam mám 9 souborů tak vypíše 111123456789 nevim proc vypisuje ty jedničky když tam je jen 9 souborů ale já bych chtěl jen celkovej počet aby to zobrazilo jen 9.

$adresar = "moje/fotky/priroda";

$slozka = dir("$adresar");

while($soubor=$slozka->read()) {

if ($soubor=="." || $soubor=="..") continue;

$soubory[]=$soubor;

for($i=0; $i<Count($soubor); $i++)

echo $soubor[i];

}
$slozka->close();
jonge
Profil
Pokud ti to nefunguje, zkus použít příkaz foreach a nemusíš tam vůbec dávat count.
honza
Profil
$adresar = "moje/fotky/priroda";
$slozka = dir("$adresar");
while($soubor=$slozka->read()) {
if ($soubor=="." || $soubor=="..") continue;
$soubory[]=$soubor;
}

echo count($soubory); //Zobrazi pocet polozek v poli

$slozka->close();[/i]
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.