Autor Zpráva
DeBon
Profil
Neporadil by mi někdo, jak mám napsat aby mi tohleto fungovalo...
<?

function otevri_foto ($fotka)
{
include ("menu/foto/$fotka.php");
}

if ($fotka=='') {
include ('menu/foto/pom1.php');
} else {
otevri_foto ($fotka);
}
?>

když kliknu na odkaz <a href="index.php?menu=foto&fotka=pom2">Pokus2</a>, tak se to chová, jako kdyby $fotka neměla hodnotu 'pom2', ale furt jako 'pom1'.. je zvláštní, že v tomhletom souboru (menu/foto.php) mi nefunguje ani třeba <img src="images/<? echo $obrazek; ?>">...
Joker
Profil
if ($fotka=='') {
nahraďte:
if ($_GET["fotka"]=='') {

a uvidíme, jestli to začne fungovat :-)
DeBon
Profil
Je taky možný, že je chyba v indexu... Ten vypadá stejně, ale funguje..
<?
readfile ('body/head.tpl');

function otevri ($menu)
{
include ("menu/$menu.php");
}

if ($menu=='') {
include ('menu/news.php');
} else {
otevri ($menu);
}

readfile ('body/bottom.tpl');
?>
DeBon
Profil
to joker:
Když if ($fotka=='') { nahradim if ($_GET["fotka"]=='') { , tak mi to na pom 1 odkazuje pořád, když je to prázdní, ale když má mít hodnotu pom2, tak to hází failed to open stream on line 17... před tim mi to zůstalo furt na pom1...
DeBon
Profil
To tady nikdo neví, co s tim je??
tiso
Profil
1. nepoužívaj shortopentag (<?) ale <?php
2. nepoužívaj skrátený zápis pre prístup k premenným so superglobálnych polí $_GET, $_POST, $_SERVER a podobne
3. testuj existenciu premennej cez isset() a nie či je premenná rovná prázdnemu reťazcu...
4. skontroluj si úvodzoky, názvy premenných, funkcií

...potom sa môžeš začať zaoberať hľadaním chyby...

btw. súbor menu/foto/pom2.php existuje? to chceš mať pre každú fotku v galérii aj vlastný php súbor ktorý ju bude zobrazovať?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0