| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Cody Profil |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2006, 20:35:59
Mám problém s odesláním formuláře:
- formulář se odešle ale bez formulářových dat - ano mám je na"post"ované - opravdu nevím kde je chyba:-( Zdrojové kódy: Soubor s formulářem: <form action="prihlaska_programu_odeslat.php" method="post" enctype="text/plain" onsubmit="javascript:return validator(this);"> Soubor s odesílacím skriptem: <?php Link kde se to děje: http://bmwc.org/prihlaska_programu.php Budu vděčný za jakoukoliv pomoc. Díky. |
||
| BaTeCzKo Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2006, 21:08:52
Neni problem v pouzivani nazvu napr "Jmeno" misto "jmeno"? Asi neni, jen me to napadlo.
|
||
| Alphard Profil |
#3 · Zasláno: 29. 8. 2006, 21:11:46
nevidim (a nikdo jiny kromě tebe) vystup skriptu, zkus to hned neposilat na mail, ale nechat zobrazit
echo $message; |
||
| Cody Profil |
#4 · Zasláno: 29. 8. 2006, 21:18:39
BaTeCzKo Myslim, že je to ohledně case sensitive OK.
Alphard Provedeno, sice to lehce rozhodí design, ale pro testovací účely... |
||
| Aesir Profil |
#5 · Zasláno: 29. 8. 2006, 21:24:56
Cody:
Není problém v tom javascriptu? |
||
| Alphard Profil |
#6 · Zasláno: 29. 8. 2006, 21:41:28
možná je to blbost, ale zkus vyhodit: enctype="text/plain"
mohlo by to dělat problémy |
||
| Nox_lbc Profil |
#7 · Zasláno: 29. 8. 2006, 23:32:53
$Jmeno = $_POST['Jmeno'];
$Nazev = $_POST['Nazev']; $Doba_trvani = $_POST['Doba_trvani']; $Denni_doba = $_POST['Denni_doba']; $Kratka_anotace = $_POST['Kratka_anotace']; $Vybaveni = $_POST['Vybaveni']; $Vlastni_naklady = $_POST['Vlastni_naklady']; $Dalsi_pozadavky = $_POST['Dalsi_pozadavky']; Co to má proboha znamenat ?? Když už to neošetřujete, tak proč kopírujete proměnné, proč nepoužíváte rovnou $_POST ? Všechny názvy proměnných a name u formulářů raději převést na malá písmena ... |
||
| Cody Profil |
#8 · Zasláno: 30. 8. 2006, 08:51:32
Co to má proboha znamenat ?? Když už to neošetřujete, tak proč kopírujete proměnné, proč nepoužíváte rovnou $_POST ?
Nox_lbc Postupoval jsme dle http://www.tizag.com/phpT/forms.php Alphard Díky bylo to ono, u ž jsem na to jednou narazil, ale nechápu proř tohle dělá problémy:-( |
||
| Nox_lbc Profil |
#9 · Zasláno: 30. 8. 2006, 14:35:37
Postupoval jsme dle http://www.tizag.com/phpT/forms.php
Tak si tuhle adresu vyhoďte z Boomarků a hlavy ;-) ... a zkuste české, lepší/kvalitnejší/odbornější weby a diskuze ... |
||
| Cody Profil |
#10 · Zasláno: 30. 8. 2006, 15:03:54
Nox_lbc Proč? Jak to teda udělat efektivněji? Vždyť to funguje? (jsem v php opravdu elév)
|
||
| tiso Profil |
#11 · Zasláno: 30. 8. 2006, 15:34:12
Cody
Nevytvárať ďalšie premenné ale použiť tie už vytvorené... Nič Ti nebráni napísať miesto: $jmeno = $_POST["jmeno"]; echo '<tr><th>Jméno</th><td>' . $jmeno. '</td></tr>'; iba: echo '<tr><th>Jméno</th><td>' . $_POST["jmeno"]. '</td></tr>'; - je to prehľadné a rýchlejšie... Tiež si nenosíš komplet kufrík s náradím na dotiahnutie skrutky na kľučke keď Ti stačí jeden šrobovák... |
||
| malek8 Profil * |
#12 · Zasláno: 30. 8. 2006, 16:24:28
no ja ani neviem naco je ten $_post dobry
ved ak je name='meno' value='peter' tak v scripte co to spracuva je $meno = peter hm a pak je echo "<tr><th>meno</th><td>$meno</td></tr>"; a zda sa mi to najprehladnejsie:) ale ja raz pridem na co je ten $_post xe :D |
||
| Cody Profil |
#13 · Zasláno: 30. 8. 2006, 16:30:13
malek8 Ne vždy je tenhle postzup na PHP serveru povolený. Viz Pípni.cz například.
tiso Díky. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0