| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| gaminn Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 8. 2006, 12:51:54
Mám problém s locale, s čím jiným taky;)
Server mi běží na Windowsech a pomocí setlocale(LC_ALL, 'Czech'); nastavím prostředí na české (obecně pomocí všech jednoslovných (Estonian, Finnish, ...)názvů prostředí nastavím tak, jak požaduji). Pokud chci ale natavit prostředí na English (United Kingdom), prostředí se nastaví na americké. Jako druhý parametr setlocale jsem zkoušel English (United Kingdom), English - United Kingdom, English_United_Kingdom ale nic nefunguje. |
||
| gaminn Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 8. 2006, 13:07:03
Tak si opět odpovím sám, english_uk funguje (až na malý detail, že místo £ (znak libry) zobrazuje Ł). Na druhou stranu zase nefunguje english_irish, jak bych očekával.
Nevíte někdo, kde sehnat seznam názvů prostředí pro můj systém (nejlépe tedy, jak je vypsat pomocí php). To tipování mě asi dlouho bavit nebude;) |
||
| tiso Profil |
#3 · Zasláno: 30. 8. 2006, 13:35:46
Manuál Ti poradí: http://sk2.php.net/set_locale
|
||
| gaminn Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 8. 2006, 13:49:50
Tuhle stránku znám nazpaměť;) Takže o to horší je, že jsem nenašel, co potřebuji. Opakuji, že server mi běží na windows, takže nemůžu použít linuxovský příkaz locale -a k zobrazení dostupných locales.
|
||
| tiso Profil |
#5 · Zasláno: 30. 8. 2006, 14:07:04
Naspamäť? A odkazy v boxe Tip nad príkladmi si pozeral?
|
||
| gaminn Profil * |
#6 · Zasláno: 30. 8. 2006, 14:13:34
A odkazy v boxe Tip nad príkladmi si pozeral?
Box tip nad příklady? Asi si sedím na vedení, ale nevidím ani box a ani příklady. |
||
| tiso Profil |
#7 · Zasláno: 30. 8. 2006, 14:44:55
Máme iný internet?
|
||
| gaminn Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 8. 2006, 15:12:17
Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že mi stránka vyskočila v češtině, tedy ne úplně kompletní oproti anglické verzi. Už to vidím;)
Jediné, co setlocale funkce vezme, jsou názvy v tabulce pod prvním odkazem v tom boxu. A ještě ne všechny (japanese, korean). Navíc ten seznam ani nebude kompletní, namátkou jsem zkusil použít v setlocale catalan, což funguje a není v tabulce uvedeno. Vykouklo na mě i varování ohledně setlovale funkce, které jsem nevěděl: The locale information is maintained per process, not per thread. If you are running PHP on a multithreaded server api like IIS or Apache on Windows you may experience sudden changes of locale settings while a script is running although the script itself never called setlocale() itself. This happens due to other scripts running in different threads of the same process at the same time changing the processwide locale using setlocale(). Jak řešit tohle? Lze vůbec nějak? |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0