Autor Zpráva
Jiper
Profil
Zdravím,

tak už tu pročítám asi patnáctý tutorial o návštěvní knize, diskuzi apod. Hledám jedinou zmínku a TOTÁLNÍ banalite. - Když uživatel zmáčkne ENTER, tak při následném selectu tento enter akceptovat. Vždycky se mi několik odstavců sleje do jednoho a vypadá to - jak jinak - blbě. Nemůžu si pomoct, ale mam pocit, že je to nějaká kravina na kterou jsem mohl samozřejmě přijít, ale nějak mi to nechce docvaknout. V databázi je to odřádkovaný, při výpisu v diskuzi ne-e.

Dík za pomoc.
gaminn
Profil *
nl2br() ?
Jiper
Profil
Děěěěěěkuji moc :-) No prosim, koho by napadlo vyhledávat funkci, kterou nezná:-)
Nox_lbc
Profil
Přemýšlel jsem asi tak 7 vteřin a pak do vyhledávacího okýnka Googlu jsem zadal: "nový řádek enter PHP návštěvní kniha" ... že nevíte co jsem našel ;-)

http://www.google.com/search?hs=maO&hl=cs&client=firefox-a&rls=org.moz illa%3Acs-CZ%3Aofficial_s&q=nov%C3%BD+%C5%99%C3%A1dek+enter+PHP+n%C3%A 1v%C5%A1t%C4%9Bvn%C3%AD+kniha&btnG=Hledat&lr=

hnedle první odkaz: http://www.mazlo.org/blog/clanek/28-Vyuziti-funkce-Str_Replace-v-PHP

píše se tam:
"Nový řádek
Chcete, aby, když uživatel stiskne enter při psaní ve formuláři, se v příspěvku vložil nový řádek? Není problém ... ;)
$text = Str_Replace("\n","<br />",$text);"


A hnedle knedle v diskuzi najdete zmínku o tom, že je lepší použít nl2br(); než výše zmiňované řešení ...

Ale proč se namáhat, když tu máme fórum že ?

P.S.: Však já vás to naučím, parchanti :D
Jiper
Profil
Hej hledal jsem na českých vyhledavačích. Tak mně zab. Žádosti podávám až když nevim coby. Jsem z věčnýho programování unavenej a holt mi utekla taková šílenost jako google (lol) . Stane se...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.