Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Existuje nějaký ekvivalent k funkci file_exists(),
aby zjištoval i existenci nějakého souboru na jiném serveru, než běží script?
Popřípadě nějaké elegantní řešení, které nebude časově náročné (funkce by měla být v ciklu, který se opakuje asi 9000x)
krteczek
Profil *
no slo by to... musel by smit dva skripty, na jednom servru bys mel tazaci skript a na druhem odpovidací skript ale potrebujes prohlizec na spusteni toho skriptu tazaciho...
krteczek
Kaifman
Profil *
můžeš třeba zkusi ten soubor normalka otevřít fopen ("www.neco.cz/nekde/sobor.txt","r"); jen pro čtení a když to hodí chybu tak víš, že neexistuje. Nebo třeba infolink("www.neco.cz/nekde/sobor.txt"); když ti to hodí nulu tak neexistuje viz phpmanuál.
Honza Hučín
Profil
Kaifman
To ale funguje IMHO za předpokladu, že soubor na cizím serveru nemá povolené čtení jen pro Owner a Group, kdežto zakázané pro Everyone.
Leo
Profil
"funkce by měla být v ciklu, který se opakuje asi 9000x"

Pokud vsechno smeruje na jeden server, tak vam taky nekdo muze rozbit hubu :-) Leo
Kaifman
Profil *
Honza Hučín: no jelikož to chce použít zřejmě k tomu aby těch pár tisíc souborů od někaď vysosl tak v případě,že by to bylo zakázané pro everyone tak by nemohl ani sosat a tím pádem by mu byla k ničemu í jakákoliv jiná funkce. IMHO
Tomáš
Profil *
(anonymní) Promiňte, že píšu tak pozdě.
To stahování by mělo být legální. Používám to ke kopírování obrázků k položkám ceníku na www.pcmodrice.cz a ta firma by měla být ještě ráda, že u ni nakupuje ten co mi plati :) k tomu fopen není to moc pomalé? S infolink nemám žádné zkušenosti, takže se na to podívám.
llook
Profil
Teď si nejsem jistý, co se stane, pokud fopen otevírá soubor, který vrací 404, ale i tak by bylo možná vhodnější fsockopen. Poslat požadavek a zjistit stavový kód - ten je totiž hned na začátku odpovědi.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.