| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| ph@tE Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 9. 2006, 09:43:53
Mám tuto funkci:
Označí mi tučně všechny fráze $retezec, které se nacházejí v řetězci $kde_bez ( ten je bez diakritiky ), vypisuje to řetězec $kde ( ten je s diakritikou ) a v něm už jsou pomocí pozice fráze tučně, nebo nějak jinak označeny všechny slova $retezec, která se zde nacházejí. Pro lepší pochopení se na to raději podívejte zde. Když ovšem mám těch slov, která chci označit mám víc např. 2 a nevím v jakém jdou pořadí, tak vůbec nevím jak tu funkci upravit. Prolepší pochopení si na již zmíněné stránce změňte typ vyhledávání na každé slovo. |
||
| ph@tE Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 9. 2006, 09:48:19
Nějak to tu blbne, tak znovu:
Označí mi tučně všechny fráze $retezec ( bez diakritiky ), které se nacházejí v řetězci $kde_bez ( ten je bez diakritiky ), vypisuje to řetězec $kde ( ten je s diakritikou ) a v něm již označené ( pomocí <strong>, nebo jinak ) všechny fráze $retezec i s diakritikou. Pro lepší pochopení se podívejte zde - zadejte slovo kocka. Když ovšem mám těch slov, která chci označit mám víc např. 2 a nevím v jakém jdou pořadí, tak vůbec nevím jak tu funkci upravit. Prolepší pochopení si na již zmíněné stránce změňte typ vyhledávání na každé slovo. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0