Autor Zpráva
ph@tE
Profil *
Mám tuto funkci:

function oznac($kde_bez,$kde,$retezec,$znak_pred,$znak_za) {
$delka_slova = strlen($retezec);
$delka_popisu = strlen($kde_bez);
$kolikrat_obsazeno = substr_count($kde_bez, $retezec);
$konec = $kolikrat_obsazeno-=1;

for($k=0;$k<=$kolikrat_obsazeno;$k++):
if ($k != 0): $odkud = $pozice;
else: $odkud = 0;
endif;

$pozice = strPos($kde_bez, $retezec, $odkud);
$pole = array(substr($kde,$odkud,$pozice-$odkud),substr($kde,$pozice,$delka_sl ova),substr($kde,$pozice+=$delka_slova));

if ($k == $konec): $skladat = $skladat.$pole[0].$znak_pred.$pole[1].$znak_za.$pole[2];
elseif ($k > 0): $skladat = $skladat.$pole[0].$znak_pred.$pole[1].$znak_za;
else: $skladat = $pole[0].$znak_pred.$pole[1].$znak_za;
endif;
endfor;
return $skladat;
}

Označí mi tučně všechny fráze $retezec, které se nacházejí v řetězci $kde_bez ( ten je bez diakritiky ), vypisuje to řetězec $kde ( ten je s diakritikou ) a v něm už jsou pomocí pozice fráze tučně, nebo nějak jinak označeny všechny slova $retezec, která se zde nacházejí. Pro lepší pochopení se na to raději podívejte zde.
Když ovšem mám těch slov, která chci označit mám víc např. 2 a nevím v jakém jdou pořadí, tak vůbec nevím jak tu funkci upravit. Prolepší pochopení si na již zmíněné stránce změňte typ vyhledávání na každé slovo.
ph@tE
Profil *
Nějak to tu blbne, tak znovu:
Označí mi tučně všechny fráze $retezec ( bez diakritiky ), které se nacházejí v řetězci $kde_bez ( ten je bez diakritiky ), vypisuje to řetězec $kde ( ten je s diakritikou ) a v něm již označené ( pomocí <strong>, nebo jinak ) všechny fráze $retezec i s diakritikou. Pro lepší pochopení se podívejte zde - zadejte slovo kocka. Když ovšem mám těch slov, která chci označit mám víc např. 2 a nevím v jakém jdou pořadí, tak vůbec nevím jak tu funkci upravit. Prolepší pochopení si na již zmíněné stránce změňte typ vyhledávání na každé slovo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0