| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 9. 2006, 17:35:04
Nějak mě nefunguje funkce mail(). Co mám udělat pro to, aby mi fungovala? PHP píše tuto chybu:
Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in C:\wamp\www\index.php on line 8 |
||
| Casero Profil |
#2 · Zasláno: 14. 9. 2006, 17:37:04
Anonymní
třeba že ti server nepovoluje posílat from, nebo využívat fci mail, mrkni na svým hostingu a poptej se |
||
| DoubleThink Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 9. 2006, 17:43:05
Není nastaven odesílatel (buď v php.ini nebo pomocí hlavičky).
Ony totiž chybové hlášky překvapivě udávají taky důvod chyby - pokud si je člověk přečte. |
||
| Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 9. 2006, 17:43:45
Mám svůj vlastní server, proto se ptám tady. V PHP manuálu píšou o funkci mail toto:
Aby byly tyto funkce dostupné, musí mít PHP při kompilaci přístup ke spustitelnému souboru sendmail na vašem systému. Pokud používáte jiný program, jako qmail nebo postfix, použijte odpovídající náhradu za sendmail, které je v daném programu k dispozici. PHP bude sendmail hledat nejprve v cestě PATH a pak zde: /usr/bin:/usr/sbin:/usr/etc:/etc:/usr/ucblib:/usr/lib. Vřele doporučujeme mít sendmail dostupný z cesty PATH. Uživatel, který PHP zkompiloval, také musí mít právo přístupu ke spustitelnému souboru sendmail. Moc to ale nechápu. Kde vezmu soubor sendmail? |
||
| Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 9. 2006, 19:20:48
Co mas za system? a mas verejny webserver alebo len tak doma kodis na localhostu a tvoj poskytovatel pripojenia? Dost dolezite otazky na rozbehanie fce. mail()
|
||
| Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 14. 9. 2006, 19:30:10
Mám veřejný server pod windows, konkrétně apache a stáhl jsem ho v balíčku s php5 a mysql nazvaném wamp server 5_1.6.4
|
||
| Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 14. 9. 2006, 21:40:36
kukni na http://forum.builder.cz/read.php?20,1707967 kde sa to celkom dost podrobne preberalo mas tam 2 mozne cesty
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0