Autor Zpráva
krteczek
Profil *
ahojte, mám "problémek", opět s db...
tímto kodem chci změnit obsah sloupce jeadmin na určitém řádku , proměnné se mi přenesou, ale nedojde k změně dat :(


if($_GET["admin"]==1)
{

if (mysql_query("update uzivatele set jeadmin=1 where id=".$_GET["radek"]."';",$GLOBALS["link"]))
{
echo "Práva byla dána, bylo uspěšně provedeno.";
}
else
{ $chyby=mysql_error();
echo "Příkaz nebyl proveden protože...".$chyby;
}
}
a vypíše mi to tuhle chybu:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''' at line 1
ale já nevím co mám špatně... :( díky za pomoc
krteczek...
Leo
Profil
A jaky prikaz SKUTECNE posilate do databaze? Leo
krteczek
Profil *
to co sem uvedl je přímo vytažený kus kodu , není nijak upraven... ale jestli to bude treba uvedu celý
krteczek
Leo
Profil
Neni treba, ale vypiste si tohle:

"update uzivatele set jeadmin=1 where id=".$_GET["radek"]."';"

Leo
Leo
Profil
Jednak nepoznam, co mat v $_GET["radek"] a jednak tam mate rekl bych jednu jednoduchou uvozovku navic / namin, Leo
Honza Hučín
Profil
Ano, Leo chce asi říct, že za id= má být apostrof.
krteczek
Profil *
Leo díky.. už to fachá... bylo to těmi uvozovkami... děkuji za pomoc...
krteczek
Leo
Profil
"Ano, Leo chce asi říct, že za id= má být apostrof."

A nebo naopak za nim byt nema, zalezi jestli je to cislo nebo ne, Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.