Autor Zpráva
monarcha
Profil
Ahoj. Potřeboval bych trošku poradit s odesíláním souboru z formuláře. Mám problém s odesláním většího souboru (řádově tak 3MB). S menšími soubory vše funguje. Pokud se uploaduje soubor vetší než asi tak 1,5MB, zdá se, že se soubor odesílá, vše trvá asi tak dobu, která je přímo úměrná velikosti souboru, ale nakonec mi to zahlásí 'cannot find server' (resp. v opeře se to vrátí na stránku, ze které jsem soubor odeslal).

Tady je PHP kód:
if ($_POST["Odeslat"]=="Vložit obrázek") {
if ($_FILES['Obrazek']['type']=="image/jpeg"||$_FILES['Obrazek']['type']= ="image/pjpeg") {
$pripona=".JPG";
}
if ($pripona!="") {
$filename="obrazky/refL_". date("jnYGis").$pripona;
$filename2="obrazky/refS_". date("jnYGis").$pripona;
move_uploaded_file($_FILES['Obrazek']['tmp_name'],$filename);

//uprava obrazku
//nedulezite

$sql='INSERT INTO Obrazek blablabla...';
$result = mysql_query($sql);
if (!$result) {
echo('<div class="chyba">Záznam o obrázku nebyl vložen do databáze</div>');
}
} else {
echo('<div class="chyba">Obrázek má nepodporovaný formát</div>');
}

je mi divné, že pro menší soubory to frčí a pro větší ne. Nemůže to být nějakým nastavením php?
Dík moc za jakoukoliv radu.
Lukáš
Honza Široký
Profil
Ano, je to dáno nastavením v php.ini - http://cz2.php.net/manual/en/ini.core.php#ini.upload-max-filesize
monarcha
Profil
dík moc.
Přístup k tomuhle souboru sice nemám, ale aspoň vím, na co se vymluvit:)
24k
Profil *
kdyby sis vypsal promennou $_FILES['Obrazek']['error'] tak by ti to bylo jasne driv
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0