Autor Zpráva
karlissimo
Profil *
Dobry den,
Rad bych vytvoril videogalrii na svych strankach v php, jenze moc nevim jak na to. S fotogalerii to bylo jednodussi v tom, ze fotografie(soubory) se ukladaly do databaze MySQL, ale videa se tam nevedjou, jsou prilis veliky. Uvazoval sem je ukladat v php pres FTP na server, jenze zde vznika problem, ze spojeni php s ftp servrem neni vzdy uspesny, a mohkdy by se na strankach nezobrazili soubory videi.
Nevite nahodou jak se to dela na ostatnich strankach? Co bych k tomu mel umet? Jakym zpusobem se to dela? Prsim o radu, dekuju.
Anonymní
Profil *
hod si do DB len cestu k videu, a videa budu normalne v strukture serveru, k tomu8 ze spojenie nieje vzdy uspesne, je len chyba tvoja a tvojho programovania a sometime ze to je niekde ako je ic.cz a wz.cz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.