Autor Zpráva
greno
Profil *
Mam skript

<?
if($poslat="yes") {
$error="Súbor bol úspešné uložený. Dobrá práca ;)";
$cesta = "G:/www/images/";
if(file_exists("$cesta/$file_name")) {
$error="Zadaný súbor už existuje. Prosím, premenuj si ho.";
}
if($file_name == ""){
$error="Nebol zadaný žiadny súbor....";
}
else {
@copy($file, "$cesta/$file_name") or $error="Súbor sa nedá poslať. Neviem prečo...";
}
}

echo $error;

echo '<br><form id="form1" name="form1" method="post" action="index.php?poslat=yes" enctype="multipart/form-data">
<input name="file" type="file" /><input name="" type="submit" value="GO!" />
</form>';

?>

ktory funguje celkom dobre, az na to ze aj ked sa nevyhovie podmienke (napr. ze dany subor uz existuje) tak sa tam nahra a prepise mi ten povody.
Prosim, poradte co s tym.....
Dakujem
Casero
Profil
greno
zkus tam přidat else
jonge
Profil
<?
if($poslat="yes") {
$error="Súbor bol úspešné uložený. Dobrá práca ;)";
$cesta = "G:/www/images/";
if(file_exists("$cesta/$file_name")) {
$error="Zadaný súbor už existuje. Prosím, premenuj si ho.";
}
else if($file_name == ""){
$error="Nebol zadaný žiadny súbor....";
}
else {
@copy($file, "$cesta/$file_name") or $error="Súbor sa nedá poslať. Neviem prečo...";
}
}

echo $error;

echo '<br><form id="form1" name="form1" method="post" action="index.php?poslat=yes" enctype="multipart/form-data">
<input name="file" type="file" /><input name="" type="submit" value="GO!" />
</form>';

?>
greno
Profil *
Waaaaw.... ono to uz frci...
ale ak by som vas este mohol poprosit... ako by som odstranil to aby mi to nevypisovalo hlasku "Súbor sa nedá poslať. Neviem prečo..." hned ako sa otvori ten subor....
DIky
Casero
Profil
greno
oddělej echo $error
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.