Autor Zpráva
w8
Profil *
Ahoj, jak ulozim promennou po kliku na urceny odkaz? treba <a href="index.php">kec</a> a do toho promennou $potvrzeno
tiso
Profil
napríklad:
index.php?potvrzeno=1
w8
Profil *
a to ulozi promenou?

Muj problem je takovy, ze chci, aby po kliku, ktery vede na tutos tranku jsem byl presmerovan. A bude tam podminka, kdyz jsm prisel z odkazu A s ulozenou promenou A, tak me to headrem hodi pryc, ovsem jinak me to tam necha, chapes? Je to realny?
Joker
Profil
w8
Neuloží to proměnnou, ale předá jí to tomu skriptu metodou GET. Proměnnou pak budete mít k dispozici v $_GET["promenna"]
assimilate
Profil
a to ulozi promenou?

co znamená "uloži proměnnou"? Jinak viz header + $_GET, viz tiso + joker výše.
ninja
Profil
1. Pokud je $_GET['promena'], nekam si to ulozis (do souboru, databaze, session).
2. Presmerujes pomoci header() na tu samou stranku, ale z URL odmazes ?promena=x
3. Hotovo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0